PR CUAET
-
булоб все ок з поштою я б не шукав схем=)
-
вони зараз вийобують мізки що поштою ні в цьому то й трабл
-
Такі вимоги IRCC. Дата для книжечки 01/01/3000
-
Завірена копія. Консул теж нотаріус ))))
-
Я б зробив так. Якщо у Вас є копія диплому, то Ви поштою відправляєте в консульство України в Оттаві прикладаючи копію паспорту та мані ордер з разрахунку 13 доларів сторінка . Через 2 тиждні отримуєте Вашу завірену копію, котру відсканував відправляєте перекладачу. Після отримуєте переклад диплому включаючи переклад печатки Консула. Ну а далі по процедурі відправляєте в МіФі ))) ВуаЛя
-
я тобі більше скажу - консулат в цьому кейсі просто натаріально посвидчує доки
-
а як по твоєму люди це роблять коли на пр з кантрі оф оріджин йдуть
-
Повну ( гуляти так гуляти ) Різниці то немає яку обрати
-
01/01/3000
-
нуну=)
-
З приводу запису в Консульство України. Є позитивні зрушення. Повідомлення від Consulate General of Ukraine in Toronto: Шановні відвідувачі! З 15.11.2023 буде оновлено механізм авторизації під час запису до Е-Черги. Задля покращення доступу до консульських послуг, Вашої безпеки та боротьби з кібершахрайством запис в Е-Чергу МЗС відбуватиметься за умови електронної ідентифікації відвідувача, за допомогою е-підписів (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), Дія.Підпис та BankID НБУ. Електронна ідентифікація забезпечується через платформу ID.GOV.UA. Просимо Вас заздалегідь підготуватися до використання засобів електронної ідентифікації. • Як авторизуватися на ID.GOV.UA, як створити Дія.Підпис та що таке BankID НБУ - Ви зможете дізнатися на відповідній сторінці порталу МЗС - cutt.ly/queue-id • Крім Е-Черги, електронний підпис також надасть Вам можливість користуватися величезним переліком електронних послуг Порталу Дія - diia.gov.ua ! (!) Оскільки записи, створені у попередній версії Е-Черги, були перенесені до оновленої, ефект від впровадження нового механізму авторизації буде дещо відкладеним (в залежності від заповненості графіку Е-Черги в кожній установі). Просимо поставитися до цього з розумінням.