PR CUAET
-
Цей кредит надається тільки тим хто мало заробляє, проживає 12 місяців в Канаді. У більшості жінок чиї чоловіки застрягли в Україні цей кредит не нараховується
-
Так , видають на англійській
-
Нам з дружиною видали англійською мовою, так
-
Скажите, пожалуйста, какую вы выбираете категории и подкатегорию. Пробовала все варианты, мою заявку не находит. Я пытаюсь связаться GCKey с моим аккаунтом.
-
Доброго дня! Чи є такі, хто мав схожу ситуацію і Як ви виходили з неї? Закінчив військову кафедру. З документів було лише приписне з відміткою- яке я не можу ніде знайти- але маю скан. Чи можна додавати переклад не завірений нотаріально, або можливо якийсь афідейвіт робити?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка,чи ви знайшли адвоката,який би міг відредагувати лист опис особистої історії і чому ви саме просите розглянути вас для гуманітарної програми?
-
Тем кто подался после 24 июля, не только
-
Проблема остается, выдают паспорта только в Украине))
-
Буває довше. Довше місяця точно бачила випадки. Коли пройде місяць, варто подзвонити уточнити чи все там ок, чи ви не пропустили лист.
-
Маю на увазі чи повернуть заявку це виправити ?
-
Яка різниця чи велика? Це помилка, потім ще скажуть, що обманули
-
на перевод достаточно печати бюро переводов на анг и данных переводчика на анг. это все можно сделать со скана. никаких заверений нотариальных не надо
-
В закріплених є інструкція
-
Можна. Треба дозвіл від батьків, і я б додатково кастодіана оформив на когось, щоб її питання вирішувати в Канаді до 18ти років
-
У вас ще достатньо часу щоб взяти допомогу від держави. Тим часом відкривайте TFSA а потім переведете на РЕСП
-
Конкретно не відповіли на жаль. Диппошта кожні два три місяці.
-
Может я что-то не так делаю, но в закреплённых я вижу только 2 сообщения, как посмотреть остальные, скажите, пожалуйста?
-
Хто знає, під який зараз % надають іпотеку ?
-
Дякую за відповідь
-
Так звідки вони знають про помилку? Це я випадково побачила у знайомих в заявці і задумалась. Відкрила свою, а там дівочого ніде немає
12 Jan 2024, 17:45
236857/453524
31 minutes ago