Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Мій перекладач в афідевіті просто пише, з чого зроблено переклад - з оригіналу чи скан-копії. Я теж маю кілька документів, які залишилися на окупованій території.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1754987593T Offline
    t1754987593T Offline
    Galina
    wrote on last edited by
    А проконсультувати про те, яку програму краще обрати мені в моєму випадку краще, можете?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Коля
    wrote on last edited by
    Зрозумів, отримав листа сьогодні, дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t6841783408T Offline
    t6841783408T Offline
    Pavlo Pantyukh
    wrote on last edited by
    Про продовження паспорту за 2 місяца, взнавали особисто в консульстві. Так що це не несінітниця🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Вам треба підписати (тільки правильно, в Польщі це написані від руки ім'я та прізвище як у закордонному паспорті) і надіслати цю ж заяву на адресу інформаційного бюро. Зробити це треба протягом 14 днів з дня отримання листа. Якщо не зробити цього протягом 14 днів, то вони закриють справу. Гроші Ви можете повернути. Коли Ви отримали цей лист?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana
    wrote on last edited by
    Доброго дня друзі. Хочу подякувати Пані Мargo Balunova та її команду за професійну допомогу в отриманні довідки з Італії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t559056978T Offline
    t559056978T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Якщо Ви не володієте інформацією, то краще не вводьте людей в оману. Достатньо просто відкрити офіційний ресурс і почитати. "Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії. Заява про продовження строку паспорта подається власником віком від 18 років особисто." canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Коля
    wrote on last edited by
    Добре, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Як будете відправляти їм документи назад, вкладіть хоча б копію цього листа, який вони Вам надіслали. Просто щоб вони не ламали голову, а одразу зрозуміли, про що йдеться. Якщо хочете, можете вислати мені в приват скан заяви, я подивлюся, чи все заповнено. Нехай усе виходить добре ☀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Я би написала пояснювальний лист. Бо якщо Ви десь у документах і заявках уже вказували дівочі прізвища, це випливе. Адвокат говорила, що багато питань виникає саме щодо різниці в наданих даних. Наприклад, те, що Ви писали, подаючись на КУАЕТ, не відповідає тому, що написали в заявці на ПР. Вони це вишукують. Також можуть навіть перевірити по Вашій кредитці, де Ви купуєте каву, щоб встановити місце проживання (це як приклад, наскільки можуть перевіряти ту інформацію, яку ми подаємо). То я би не гралася в лотерею - знають чи не знають. Але вирішувати Вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    М
    wrote on last edited by
    Кажуть що не обовʼязково відправляти документи на перевірку через Апостиль,начебто WES займається цим за додаткову плату.Хтось стикався з цим ,правда чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Стоп народ. Це почалося з цього посту. Людина не була впевнена що до цього. Всі ми знаємо що продовжити паспорт можна не більше ніж за 2 місяці до його закінчення. Не сваріться 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Green
    wrote on last edited by
    Подовження строку дії паспорту і випуск нового - це різні речі
    1 Reply Last reply
    0
  • t6556887417T Offline
    t6556887417T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Доброго дня, у меня запитання з приводу одержання запита про витяг несудимості. Заходжу на сайт gov.ua вношу інфо і дату народження і сайт вибиває. Кожен раз. Будь ласка допоможіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Green
    wrote on last edited by
    І що було людиною сказано не так? Продовжити дію ще діючого паспорту можна за 2 місяці до закінчення строку дії цього (першого) паспорту. Податися на випуск нового паспорту (другого) паралельно з існуванням діючого паспорту можна раніше, не за 2 місяці до закінчення строку дію першого паспорту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia N
    wrote on last edited by
    Я перезаписувалася вже 6 разів і напису про останню спробу поки не було)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E
    wrote on last edited by
    під довідкою з роботи маєте на увазі той самий Reference letter?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    2 місяці, то говориться лише про продовження старого. На новий коли хочете тоді і можете податися. "Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії. Заява про продовження строку паспорта подається власником віком від 18 років особисто." canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
    1 Reply Last reply
    0
  • t699480511T Offline
    t699480511T Offline
    Alina Borokh
    wrote on last edited by
    Загальний бал CELPIP це більше для вас або для навчальних закладів. Ваш CLB для Express Entry рахується по найнижчому балу. Тобто Ваш CLB 8. Express entry нараховує бали за мову за кожний компонент. Ви можете самі погратися на калькуляторі і подивитися як зміниться Ваш бал якщо витягнете англійську мінімум на всі 9)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags