PR CUAET
-
Мені в самому консульстві так сказали .
-
Приветствую , если ли тут люди или у кого то знакомые которые прибыли в Канаду и получили ВП в аэропорту после 31.07 с сделанной визой до 4 февраля 2024 года и предварительным письмом одобрения ВП, хотелось об узнать ваш или их опыт , спасибо за ранее ?)
-
Мій чоловік на кінці березня вставав на облік, фото не робили
-
Доброго ранку. Чи можна подовжити закордонний паспорт в Едмонтоні дітям 13 та 16 років без їх присутності?!
-
Я не маю нічого проти людей, які діляться своїм досвідом. Я писала про роботу, нашого консульства. Навіть якщо люди запитують, і це вже було не вперше, то тут нічого немає страшного. Можна відповідати на теж саме запитання, або не відповідати. Мені вже багато людей писали, запитували по моїй хронології, отримання PR, тощо мені не відповідати їм, якщо це одне і теж саме запитання. А до відповідальності до документів, то для мене її достатньо.
-
Не менять , work permit будет жить своей жизнью. Необходимо подавать дополнительно на study permit
-
Якщо це дійсно університетська програма, а не, скажімо, Курс англійської для іммігрантів на базі університету чи щось таке, то потрібен стаді перміт. Раніше було повідомлення, що ті, хто отримали ворк перміт до якоїсь дати, можуть навчатися по ньому, але часто це складно пояснити співробітникам ВНЗ і простіше просто отримати стаді перміт
-
Сегодня разговаривала с подругой, подача у нее документов по этой программе 14 февраля 2024, вчера получила запрос на сдачу биометрии. Я ее несколько раз переспросила, не поверила. Она записалась уже на биометрию .Получается обработка заявок не всегда в порядке очереди
-
ми надали в консульство (ще як запасний варіант) 29 квітня. дотепер немає
-
Привіт усім, хто сам робив всі документи для offre validée поділіться досвідом. Бо в мене на роботі шеф сказав шо підпише шо треба, я маю заповнити. Того потребую допомоги🤞