PR CUAET
-
Доброго дня, чи зробили ви новий паспорт дитині і візітор рекорд новий ?
-
Їх можна безкоштовно знайти в інтернеті.
-
Всім привіт,Які можуть бути наслідки,якщо загубив закордонний паспорт, прийти в посольство і сказати що загубив, вони мені будуть відновлювати старий, чи можна замовити новий? Чи одразу дадуть документи на виїзд в Україну?
-
На гуманітарну тест з англійської не вимагається. Але якщо ви не знаєте мови, то краще про це не писати в листі. Просто не згадувати мову і все. Бо без знання мови важко уявити хорошу інтеграцію в Канаді (а інтеграція є дуже вагомим фактором).
-
Добрый день ! Кто-то может подсказать кто то слоты продает ?
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка, подали батьків на продовження WP ще в лютому і досі пише , що в процесі. Чи в когось була така сама ситуація? З чим це може бути повʼязано?
-
Вчора на засіданні Кабміну було ухвалено постанову «Про реалізацію експериментального проекту з автоматичної верифікації та перевірки відомостей про призовників, військовозобов’язаних та резервістів». Почитайте, там також про військовий облік чоловіків за кордоном. Але як це буде працювати, чи це щось спростить, ще невідомо. А зараз без резерв + паспорт ви не замовите.
-
Так звичайно
-
Посоветуйте пожалуйста 🙏
-
Ребенок сейчас без статуса. Со дня окончания визитор рекорд есть 90 дней чтобы подать на восстановление статуса. У Вас уже прошло больше 90 дней, но вроде как можно попробовать и бывает что детям они все равно восстанавливают.
-
Там більше для тих хто 17-25 років і ніколи не був на обліку...
-
Сергей [397155500] був 🔇 обеззвучений.
-
Shhh... quiet now. Muted Сергей.
-
/mute
-
А віза до якого числа ?
-
Просто цікаво ??. Чому бан цій людині.??? А за слоти ви не баните ?? Уважніше....
-
Доброго дня хочу запитатися якщо ,я загубила Ворк Пермід що в цій ситуації робити щоб його відновити
-
Это они сами предлагают отсрочку , мы ничего не просили. Вот так и пришло
-
читайте цю інструкцію. Work permit це і є ваш дозвіл на роботу😄
-
Дозвіл на роботу
12 Jan 2024, 17:45
237180/433792
about a minute ago