PR CUAET
-
Дякую. А подаватися на новий візітор рекорд чи на відновлення статусу. Яку саме форму треба заповнити?
-
Вже заблокували)))
-
Оттава
-
В Торонто?
-
Дякую
-
@kkkmmrrr перенесіть свої повідомлення в гілку «флуд» будь-ласка. І вкажіть місто де знаходитесь
-
Скаргу надіслано
-
Reported Mery♥️ [720812781] to admins.
-
/report spam
-
Продаю крісла ,та стіл…. В наявності 2 крісла на ніжках.. Стіл та розкладне крісло качалка…. Брали в ікеї стіл та крісла…все в ідеальному стані… Крісло качалка 150$ Крісла на ніжках 2 віддамо за 140$ Стіл 160$ Якщо берете все разом віддамо за 400$ Взагалі багато речей продаємо/віддаємо в звʼязку з переїздом… Якщо комусь щось потрібно можливо із побутових речей,можете питати ..
-
В когось є якісь новини чи зрушення в аплікаціях? Бо щось по нашій програмі мало інформації...не зрозуміло, що відбувається і які аплікації зараз розглядають(
-
Палатка на 10 людей,міцна,добре кріпиться…. Матрас queen size..+ насос.. 2 спальника 2м і 1,8м (дуже теплі) Все в ідеальному стані,використовувалось 1 раз Продаємо у звʼязку із переїздом Все віддамо за 200$
-
Підкажіть будь ласка , чи потрібна печатка перекладача і на самому перекладі і на оригіналі ?
-
скажіть будь ласка то треба подаватись з свого акаунту чи то треба створити акаунт для мами?
-
скажіть будь ласка я правильно задав нарахунок того коли моя мама хоче приїхати чи то треба поінакшому вводити?
-
Ми з чоловіком теж подавали заявки ще в середині лютого. І тільки вчора прийшло одразу декілька листів у кабінет. Що вони почали розглядати та запросили зробити новий медогляд.
-
Доброго дня!І мені порекомендуйте вчителя з англійської для підготовки до CELPIP 🙏
-
Форма imm5708e , в третьем пункте выбираете - restore my status as a visitor.
-
Ого, будемо чекати) дякую за відповідь) просто дуже хвилююся за батьків )
-
Друзі є питання: Після зміни SIN мій CRA аккаунт став заблокованим. Тиждень дзвоню і не можу додзвонитись: автоматично відповідають передзвоніть пізніше . Хто мав схожий кейс-як вирішили? Дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
237238/427446
2 minutes ago