PR CUAET
-
Не будут, по крайней мере на сегодняшний день
-
Якщо я правильно розумію, треба скачати форму, заповнити, потім зробити на arrima аккаунт для фірми і через нього подати?
-
То я маю все зробити. А аккаунт в аrrima то для фірми?
-
То кожному з 30 тис учасників можна запостити куплю/продам по кілька постів? Ну, ок
-
Дякую)
-
Роботодавець ще має ту форму підписати. Але і заповнення форми, і створення аккаунт на Арімі - то півсправи. Там є перелік документів, які роботодавець має додати при загрузці форми в Арімі, і один основний - то фінансова звітність. Дуже багато роботодавців відмовляються її надавати, от не знаю чого. Тому уточніть у вашого, чи надасть. Бо як ні, то нема сенсу все те затівати. А, ще відразу при подачі роботодавець з своєї корпоративної картки має оплатити подачу. 222 долари вроді було.
-
Форму заповнюєте ви…;)
-
А що в цьому страшного,не всі ж люди мають всі групи,хтось є в одній а хтось в іншій… Мені потрібно продати,а комусь можливо буде дуже вигідно і потрібно купити,займіться будь ласка своїми справами і не мішайте людям,гарного дня)
-
А может у вас есть ссылка на официальный источник? Или это предложение?
-
Ви не володієте дрстатньої інформації…як тут насправді схеми працюють….
-
Не вірю) ті ж дані подаються в Revenue Québec. Я думаю, що просто так бояться, що ще десь ця інформація випливе. Бо все таки MIFI ніде не гарантує збереження. А от в Revenue Québec ця інформація надається апріорі, по закону.
-
Привіт, скажіть, будь ласка, чи треба оформлювати сімейну заяву, якщо 2-є людей чи на кожного окремо DS-160 заповняти
-
Бо багато хто тут найобує тут revenue Quebec…;)
-
@vitaliimartyniuk [941447167] попереджений (1 of 3).
-
User Vitalіі has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Заповнити не складно) відповідає на питання у формі та й усе
-
Каже що надасть лиш я маю все то сама заповнити, я на фірмі папірця ми займаюсь
-
В одному обліковому записі можливо зареєструвати і проплатити за кількох.
-
То не є моя мета, насправді, це знати) але от часті відмови надавати інфу про фінансову ситуацію на підприємстві - це важлива інфа для тих хто планує по бальній програмі іти.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago