PR CUAET
-
Форму заповнюєте ви…;)
-
А що в цьому страшного,не всі ж люди мають всі групи,хтось є в одній а хтось в іншій… Мені потрібно продати,а комусь можливо буде дуже вигідно і потрібно купити,займіться будь ласка своїми справами і не мішайте людям,гарного дня)
-
А может у вас есть ссылка на официальный источник? Или это предложение?
-
Ви не володієте дрстатньої інформації…як тут насправді схеми працюють….
-
Не вірю) ті ж дані подаються в Revenue Québec. Я думаю, що просто так бояться, що ще десь ця інформація випливе. Бо все таки MIFI ніде не гарантує збереження. А от в Revenue Québec ця інформація надається апріорі, по закону.
-
Привіт, скажіть, будь ласка, чи треба оформлювати сімейну заяву, якщо 2-є людей чи на кожного окремо DS-160 заповняти
-
Бо багато хто тут найобує тут revenue Quebec…;)
-
@vitaliimartyniuk [941447167] попереджений (1 of 3).
-
User Vitalіі has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Заповнити не складно) відповідає на питання у формі та й усе
-
Каже що надасть лиш я маю все то сама заповнити, я на фірмі папірця ми займаюсь
-
В одному обліковому записі можливо зареєструвати і проплатити за кількох.
-
То не є моя мета, насправді, це знати) але от часті відмови надавати інфу про фінансову ситуацію на підприємстві - це важлива інфа для тих хто планує по бальній програмі іти.
-
Доброго дня, підкажіть будьласка що треба робити далі?
-
Можете багато не писати,сам маю фірму …трохи в тому розуміюсь…
-
Вітаю, хто може надіслати приклад листа пояснення що не проходив військову службу оскільки навчався на військовій кафедрі при університеті
-
Це вже після Ds-160, так? І ще таке питання, я вибрала B2 tourism/medical treatments, це помилка? Краще удалити заяву?
-
DS-160 на кожного окремо
-
Доброго дня, я також вибрала B2 visa, чи отримали ви більше інформації чи потрібно заявку переробляти?
12 Jan 2024, 17:45
237297/407939
3 minutes ago