PR CUAET
-
Не вводьте людей в оману. Дітям які досягли 16 річного віку і подаються на паспорт - ІД за наявності!!! В Едмонтоні при мені подавались на цьому тижні і дівчатка і хлопці. У всіх прийняли документи на виготовлення закордонного паспорта без ІД картки.
-
Ворк Перміт- дозвіл на роботу
-
Що таке ВП? Поясніть будь ласка.
-
Випустять без проблем. Питання чи впустять назад - цього ніхто не гарантує.
-
Так звісно.
-
З лютого до минулого тижня в Едмонтоні при відсутності ІД дітям старше 16 років не відмовляли. Відмовляли по ряду інших причин. 1.Слот переданий сторонньою людиною. 2.Відсутність ксеркопій в пакеті документів. 3.Відсутність адреси проживання. 4.Відсутність канадської візи чи воркперміту... Та інше...
-
Раніше не приймали. В червні я була в посольстві і говорила з послом. Сказала, що не можна в Україну відправляти дітей, там війна і небезпечно , а в Європі жити дуже дорого поки роблять паспорт. Він зі мною погодився. Сказала, що батьки у відчаї через неможливість зробити дітям документи і він сказав, що все розуміє. Якщо критична ситуація , нехай записуються і приїжджають без Айді. Можливо і не моя розмова з ним повпливала на його рішення, але дуже приємно читати, що стали приймати
-
Доброго вечора. Хто може допомогти, зловити лот на новий паспорт. Допоможіть будь ласка!!!