PR CUAET
-
Скажіть будь ласка,пускали в Канаду, а з Канади не випустять?Болюче питания,чи випустять з Канади з подовженим,дуже переживаю
-
Засвідчували вірність копії та підпис перекладача
-
Ворк Перміт- дозвіл на роботу
-
Пробуйте ловити слот ....якщо на листопад не буде слоту у вас ,то краще їдьте в Україну робіть ,якщо можете ...або зараз пробуйте в Європі податися ( там з слотами не така проблема , тільки дорога $)
-
Що таке ВП? Поясніть будь ласка.
-
У кого є віза США, є слоти зараз на 18 вересня у Вашингтон
-
Випустять без проблем. Питання чи впустять назад - цього ніхто не гарантує.
-
Так звісно.
-
Я это знаю, что при наличии, это написано у них на сайте, но по факту моей знакомой отказали в Эдмонтоне, она теперь пытается словить слот в Оттаву. И выше люди писали, что детям 16 лет было отказано без айди.
-
На виїзді з Канади вони нічого не перевіряють, це вже треба уточнювати у країні куди летите
-
З лютого до минулого тижня в Едмонтоні при відсутності ІД дітям старше 16 років не відмовляли. Відмовляли по ряду інших причин. 1.Слот переданий сторонньою людиною. 2.Відсутність ксеркопій в пакеті документів. 3.Відсутність адреси проживання. 4.Відсутність канадської візи чи воркперміту... Та інше...
-
Ви не знаєте, де саме можна уточнити, в Посольствi?
-
Так, треба звʼязуватися з країною до якої плануєте летіти, проте ще можливо у авіакомпанії варто уточнити про всяк випадок. Ризик є що не посадять на літак
-
Доброго дня Хтось може підказати, коли в Єдмонтоні чи Торонто відновляються слоти?)
-
Раніше не приймали. В червні я була в посольстві і говорила з послом. Сказала, що не можна в Україну відправляти дітей, там війна і небезпечно , а в Європі жити дуже дорого поки роблять паспорт. Він зі мною погодився. Сказала, що батьки у відчаї через неможливість зробити дітям документи і він сказав, що все розуміє. Якщо критична ситуація , нехай записуються і приїжджають без Айді. Можливо і не моя розмова з ним повпливала на його рішення, але дуже приємно читати, що стали приймати
-
Доброго вечора. Хто може допомогти, зловити лот на новий паспорт. Допоможіть будь ласка!!!
-
Писала в авіакомпанію, та чіткої відповіді не отримала.Дякую
-
Одна людина, провінція AB працюю на ON віддалено.
-
www.instagram.com/lady_alina_ielts?igsh=MWw5M2drMXVrODhveA== це була моя вчителька❤️ дуже рекомендую її❤️
-
Справжній складніший, але пробні в мене були 8, а здала на 10🧐 Але серед питань є кілька пробних, які використовуються для їхньої статистики, але не впливають на вашу оцінку. Тож думаю, може то були ті найскладніші
12 Jan 2024, 17:45
237405/412113
13 minutes ago