PR CUAET
-
Так а якщо не приймати e-coPR, фактично не набуваєш ще статус coPR і відповідно можна влетіти по існуючій візі. Знаю людей що coPR отримували, але мали відпустку через тиждень - вони писали про це просто і їм чекали, не підтверджували coPR поки вони не повернуться. І тоді вже реквестили пластикову картку. Виглядає як робочий і легальний варіант.
-
по всім звичайним процессам якщо аплікант не знаходився в Канаді на момент отримання листа з рішенням про PR - то його віза закінчує дію і для в'їзду він звертався до посольства Канади і отримував так звану імміграційну візу, з якої при перетині кордону Канади і набувається статус PR та отримує карту PR в Канаді. В цієї візі вказан строк, до якої дати потрібно прилетіти/прибути в Канаду, щоб отримати цей статус.
-
Скоріше за все це буде можливо (якщо взагалі можливо) для депендантів, а основний аплікант має перебувати у Канаді
-
Дякую. Так, погоджуюсь що це ризик і вимога отримувати ПР як інлендер для основного апліканта є. По звичайним програмам якщо в момент приходу coPR ви не в Канаді знаходитесь, можна не приймати поки і написати IRCC коли будете в Канаді і прийняти coPR тоді. Сподіваюсь тут також така можливість буде
-
Але тоді ж буде мішанина з датами. У системі напевно ж є інформація, коли ви виїхали з Канади, коли заїжджаєте, і воно не сходитиметься з отриманням картки Ну але знову ж таки, це суто мої думки
-
Ну щойно просерчила кілька сайтів, то загалом пишуть - it’s not illegal Але це суто з форумів між людьми. Чи офіційна ця інформація - не знаю. Можливо потребує більшого поглиблення у проблему. Я б особисто так не ризикувала. У правилах програми чітко пише - потрібно перебувати на території Канади під час подання та отримання.
-
Є таке поняття як landing для ПР. Якщо людина на момент отримання eCorp за межами Канади і на території Канади : різний процес лендінгу. Я боюсь що у офіцера на імміграції виникнуть питання як це ви підтвердили лендінг що ви в Канаді, а ви заїдете по ПР картці. Це таке ризикове заняття