PR CUAET
-
З лютого до минулого тижня в Едмонтоні при відсутності ІД дітям старше 16 років не відмовляли. Відмовляли по ряду інших причин. 1.Слот переданий сторонньою людиною. 2.Відсутність ксеркопій в пакеті документів. 3.Відсутність адреси проживання. 4.Відсутність канадської візи чи воркперміту... Та інше...
-
Раніше не приймали. В червні я була в посольстві і говорила з послом. Сказала, що не можна в Україну відправляти дітей, там війна і небезпечно , а в Європі жити дуже дорого поки роблять паспорт. Він зі мною погодився. Сказала, що батьки у відчаї через неможливість зробити дітям документи і він сказав, що все розуміє. Якщо критична ситуація , нехай записуються і приїжджають без Айді. Можливо і не моя розмова з ним повпливала на його рішення, але дуже приємно читати, що стали приймати
-
Доброго вечора. Хто може допомогти, зловити лот на новий паспорт. Допоможіть будь ласка!!!
-
добрий вечір, для того щоб зробити новий закордонний паспорт для дитини 4р, треба обрати слот як паспорт для дитини до 12 років? смутило то що там де 16 років вказано закордонний, а там де 12 років то просто паспорт, але по логіці айді карти в дітей до 12 років нема
-
Підкажіть будь ласка різницю між формами IMM5708 та IMM5257E. Друге прохання скиньте посилання на форму IMM5257E. Бо я щось трошки заплуталась. Коли заповнили форму видало що IMM5708, в нас в групі написано IMM5257E. Треба продовжити візу. Новий паспорт є. Ворк перміт теж . Можливо хтось є хто може допомогти в цьому питані?
-
Дякую!
-
Якщо пр то в Канаду віза не потрібна. Але чи далеко вас пустять з паспортом продовженим ніхто не знає
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібна буде віза для подорожей, якщо буде PR та продовжений загранпаспорт?
-
Так, але заходити краще трішки раніше
-
Original entry - уже ваш 1й вʼїзд в Канаду. А останній - це коли ви після того, як 1й раз вʼїхали можливо покидали Канаду на час відпустки чи по справах і це ваш останній вʼїзд в Канаду.
-
До 16 краще обирати. Він теж пасує і з'являються частіше. До 12 майже нема слотів.