PR CUAET
-
і по-друге що означає створити кабінет в WES, для отримання реферанс номеру. Я маю пройти всі ці кроки до кінця? Фото додаю.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
Добрий ранок Недавно отримала ПР Зараз буду подавати маму на об'єднання. Таке питання, чи можу я це зробити в своєму кабінеті, де сама подавалася, типу нова подача, і якщо так, то що саме там на початку вписувати, бо мене трохи бентежить формулювання, коли стартуєш нову заявку. Чи мушу реєструвати новий кабінет?
-
Дякую за вiдповiдь
-
Мы жили и получали экомед, жили 1 год. Спасибо за подсказку.
-
Підкажіть будь ласка стосовно прописки в Україні? Чи продовжать паспорт мені і моїм дітям, якщо я виписалася з квартири в Україні разом з дітьми і продала її ? Зробила витяг про місце проживання з Діі. Ось таке написано:
-
Ну, так швидко візу можуть і не дати. Можна й рік очікувати на неї. Тож порада: на сайті IRCC перевірте, в якій країні швидко обробляється заява на візу, їдьте туди, і звідти подавайтеся. Здається, Молдова була найшвидшою. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
#Francisation По правилах! Після зарахування на курс вас веде школа. В цій школі можна міняти час відвідування і там же можна переводитися на он лайн форму. А коли он-лацн форми в школі немає, то по правилах це школа повинна вас перевести в іншу школу. В реальності практично ніхто не хоче і не вміє це робити. Тому пропонують закрити файл. І це не допоможе, бо закриття файлів насправді в MIFI файл не закриває. Це треба робити в ручному режимі на дзвінку з MIFI і потім чекати три тижні перед тим як ви знову зможете подати заявку в іншу школу. Моя школа мені намагається допомогти. Вони зкогьактували з іншою школою, яка ігнооила звернення. Я особисто пішла в іншу школу і тоді вони почали розмовляти з моім секретарем. Тепер мені треба ще раз піти і пересвідчитися, що мій файл пер ведуть і іншу школу. По правилах я можу вибрати і іншу школу. А в реальності вони не знають чи у них є місця, міфі записує ваші побажання. Якщо вас не записали, ви попадаєте в яму: файл закрився, але він існує.
-
Ок, дякую Ольга. А щодо додавання в якостi одержувача ще й провінцію. Чи є в цьому сенс? Може, з особистого досвіду. Як я так розумію багато хто йде спочатку через провінцію? Чи IRCC охоплює все?
-
зачекайте кілька днів і спробуйте знову. за першим разом не завжди лінкує
-
ще питання на сайті Апостиль ось так заповнюємо – вибираємо формування пакету для WES Canada?
-
Не находит по AOR документы , что бы прикрепить их к Gckey
-
Хотя когда продлевали новый work permit они увидели , что мы сдали новую биометрию