PR CUAET
-
#Francisation По правилах! Після зарахування на курс вас веде школа. В цій школі можна міняти час відвідування і там же можна переводитися на он лайн форму. А коли он-лацн форми в школі немає, то по правилах це школа повинна вас перевести в іншу школу. В реальності практично ніхто не хоче і не вміє це робити. Тому пропонують закрити файл. І це не допоможе, бо закриття файлів насправді в MIFI файл не закриває. Це треба робити в ручному режимі на дзвінку з MIFI і потім чекати три тижні перед тим як ви знову зможете подати заявку в іншу школу. Моя школа мені намагається допомогти. Вони зкогьактували з іншою школою, яка ігнооила звернення. Я особисто пішла в іншу школу і тоді вони почали розмовляти з моім секретарем. Тепер мені треба ще раз піти і пересвідчитися, що мій файл пер ведуть і іншу школу. По правилах я можу вибрати і іншу школу. А в реальності вони не знають чи у них є місця, міфі записує ваші побажання. Якщо вас не записали, ви попадаєте в яму: файл закрився, але він існує.
-
Ок, дякую Ольга. А щодо додавання в якостi одержувача ще й провінцію. Чи є в цьому сенс? Може, з особистого досвіду. Як я так розумію багато хто йде спочатку через провінцію? Чи IRCC охоплює все?
-
зачекайте кілька днів і спробуйте знову. за першим разом не завжди лінкує
-
ще питання на сайті Апостиль ось так заповнюємо – вибираємо формування пакету для WES Canada?
-
Не находит по AOR документы , что бы прикрепить их к Gckey
-
Хотя когда продлевали новый work permit они увидели , что мы сдали новую биометрию
-
Я уже вторую неделю время от времени пробую и пока ничего
-
В Канаде проценты не отличаются по провинциям. Но каждый банк или кредитная организация выдают вам свои проценты и они могут дать как самый низкий из возможных процентов этого банка так и повыше, чем выше процент они дают, тем больше будет комиссия у сотрудника который не на зарплате а на комиссии. А вам могут мотивировать тем что: «ну вы же на ворк пермите вам и процент выше»
-
Все вірно. Тільки в мене чогось не виходило надіслати їм через цю форму диплом з додатком (у багатьох чомусь є ця проблема), то я надіслала їм цю форму без документів. Потім через пару днів вони мені відписалися і попросили надіслати диплом з додатком їм на імейл. Потім все було нормально. Евалюацію отримала в травні цього року
-
Яка ціна і скільки чекати ?)
-
Ми допомагаємо в цьому питанні
-
Тут главное попасть на специалиста у которого в голове не одна его комиссия
-
ок дякую, продовжую пробувати. Може обмеження стоїть на кількість файлів. Тому не виходить одразу додати.