PR CUAET
-
Тут главное попасть на специалиста у которого в голове не одна его комиссия
-
ок дякую, продовжую пробувати. Може обмеження стоїть на кількість файлів. Тому не виходить одразу додати.
-
После получения икамета брали ли вы код на птт для открытия едевлета? Если вы этого не делали, то не сможете получить доступ в приложение. Если у вас все ок, то там можно сформировать справку, она будет на анг и турецком параллельно. На самой справке есть баркод, который считывается. Нужно ли её все таки где то заверять или нет, мы ещё не уточняли.
-
Я зашла на сайт, а там говорят что можно подать заявку, если прошло 180 дней с момента получения ecopr
-
Уже пробовала и по AOR+passport и по AOR+UCI , ничего
-
У каждого свой кабинет. Что значит со своего???
-
Хто може підказати. Якщо була змінена прізвища 16 років тому, як брати цю довідку на обидва прізвища чи як. Не можу зрозуміти. Чи підійде лише з останнім прізвищем?
-
Дякую
-
У моїй довідці написані всі мої прізвища попередні. Але я вказувала їх і коли брала довідку з Дії, і в анкеті для консульства.
-
змініть браузер. перевірте чи включена англійська клавіатура. важливі малі і великі букви, пробіл
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1226&top=23
-
також прочитайте Top questions about linking your application to an online account: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/link-paper-online.html