PR CUAET
-
У моїй довідці написані всі мої прізвища попередні. Але я вказувала їх і коли брала довідку з Дії, і в анкеті для консульства.
-
змініть браузер. перевірте чи включена англійська клавіатура. важливі малі і великі букви, пробіл
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1226&top=23
-
також прочитайте Top questions about linking your application to an online account: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/link-paper-online.html
-
Спасибо , попробую ещё так
-
31 жовтня, також Тиша
-
У меня то же самое - не линкуется
-
Ну типу коли ви заходите в свій кабінет, ви там можете створити кілька заявок. І там є опція подати на ПР на родичів. Але мені не сподобалося, що там немає прописано конкретно цієї програми. Тому і стало цікаво, чи я маю оформити окремий кабінет, чи я можу створити цю заявку в своєму кабінеті на маму. Але мені вже скинули посилання з інструкцією, буду розбиратися
-
Всім привіт.Зробила заявку мамі на зняття обмежень по WP і прийшло таке повідомлення.Що робити?Мамі 69 років, коли подавала на візу,то біометрію не потрібно було робити, а зараз вони підняли вік і потрібно все це проходити.Но я не хочу платити стільки грошей, тому що не впевнена,що мама буде працювати.Може порадити як краще їм відповісти?
-
Шановні українці, які проживають у Канаді! Пропоную послуги кваліфікованого вчителя англійської мови з досвідом роботи з українськими студентами. Моя мета – допомогти вам швидко та ефективно адаптуватися до життя в Канаді, розвинути мовні навички та підготуватися до іспитів або співбесід на роботу. Що пропоную: - Індивідуальні та групові заняття; - Підготовка до іспитів (IELTS, CELPIP, TOEFL, CLB, CLBPT); - Практика розмовної англійської для повсякденного життя та роботи; - Спеціалізовані курси для різних рівнів підготовки – від початківців до просунутих. Переваги занять: - Дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного студента; - Гнучкий графік занять; - Можливість занять як онлайн, так і офлайн. Контакти: Телефон: 437 60 69 514 E-mail: [email protected] З радістю допоможу вам досягти ваших мовних цілей!