PR CUAET
-
Але тоді ж буде мішанина з датами. У системі напевно ж є інформація, коли ви виїхали з Канади, коли заїжджаєте, і воно не сходитиметься з отриманням картки Ну але знову ж таки, це суто мої думки
-
Ну щойно просерчила кілька сайтів, то загалом пишуть - it’s not illegal Але це суто з форумів між людьми. Чи офіційна ця інформація - не знаю. Можливо потребує більшого поглиблення у проблему. Я б особисто так не ризикувала. У правилах програми чітко пише - потрібно перебувати на території Канади під час подання та отримання.
-
Є таке поняття як landing для ПР. Якщо людина на момент отримання eCorp за межами Канади і на території Канади : різний процес лендінгу. Я боюсь що у офіцера на імміграції виникнуть питання як це ви підтвердили лендінг що ви в Канаді, а ви заїдете по ПР картці. Це таке ризикове заняття
-
-
Наскільки я знаю, ворк перміт не є підставою для перетину кордону, лише віза. Перміт дає можливість перебувати у Канаді довше 180 днів та працювати.
-
Можу лише припустить, тому що існує повний та скорочений мед огляд. Я коли іммігрувала до Канади пару років тому здавала повний, але коли моя мама та бабуся здавали тут по Куаєт то в них був значно простіший медогляд ніж в мене. Але це лише моє припущення. Можливо зовсім інші причини 🤔
-
Едмонтон
-
Так, я в Альберті, робота в Онтаріо