PR CUAET
-
Але тоді ж буде мішанина з датами. У системі напевно ж є інформація, коли ви виїхали з Канади, коли заїжджаєте, і воно не сходитиметься з отриманням картки Ну але знову ж таки, це суто мої думки
-
Так, але ж виїзд з ПР карткою ніяк не трекається. Людина могла отримати картку на руки, виїхати з нею, а тепер заїжжджає назад.
-
Ну щойно просерчила кілька сайтів, то загалом пишуть - it’s not illegal Але це суто з форумів між людьми. Чи офіційна ця інформація - не знаю. Можливо потребує більшого поглиблення у проблему. Я б особисто так не ризикувала. У правилах програми чітко пише - потрібно перебувати на території Канади під час подання та отримання.
-
Є таке поняття як landing для ПР. Якщо людина на момент отримання eCorp за межами Канади і на території Канади : різний процес лендінгу. Я боюсь що у офіцера на імміграції виникнуть питання як це ви підтвердили лендінг що ви в Канаді, а ви заїдете по ПР картці. Це таке ризикове заняття
-
Виза - пересечение границы, пермит (разрешение) определённого статуса, в данном случае право на работу
-
Мала на увазі що лише за візою без ворк перміту не завжди пускають. Треба мати вп на руках при повторному перетині кордону. Чи можете щось підказати по суті запитання будь ласка? Відмінність вп від візи я думаю всі в цьому чаті усвідомлюють 😌
-
Наскільки я знаю, ворк перміт не є підставою для перетину кордону, лише віза. Перміт дає можливість перебувати у Канаді довше 180 днів та працювати.
-
У Новій Шотландії нам покрило все, з виплатами за медогляд ісенс
-
Медицина годна всегда год была. Теперь 5 лет, если не выезжали из Канады до подачи на ПР.
-
Можу лише припустить, тому що існує повний та скорочений мед огляд. Я коли іммігрувала до Канади пару років тому здавала повний, але коли моя мама та бабуся здавали тут по Куаєт то в них був значно простіший медогляд ніж в мене. Але це лише моє припущення. Можливо зовсім інші причини 🤔
-
Дуже хотілось, щоб це було правдою, але чому ті, хто отримали ПР за PNP (зокрема, Манітоба) пишуть, що ще раз проходили IME? З іншого боку, поки ніхто тут в чаті не писав, що на медекзам запросили.
-
Так
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка де знайти перелік документів для подачі зявки IMM 5409, common law?
-
Едмонтон
-
І віза, і ворк перміт. Обидві підстави для перетину кордону 😌 Чи знаєте щось про варіант переслати картку ПР поштою в разі якщо аплікант не в Канаді на цей момент?
-
На сайте провинции Нью Брансвик. Или пишите какие у Вас есть вопросы.
-
не воркперміт, а віза. Всі приїжджають по візам, а не воркпермітам.
-
у 6 - це в якому консульстві? Бо в Торонто зазвичай відкривають у 20г, і в Оттаві також.
-
Так, я в Альберті, робота в Онтаріо
-
А де ви зараз? LMIA GTS - ви з IT значить?
12 Jan 2024, 17:45
23755/440420
24 minutes ago