PR CUAET
-
Я не знаю яку саме програму ви маєте на увазі, бо в провінційній програмі ніяких балів немає. Здається, є якісь бали якщо йти через експрес ентрі - але це зовсім інша історія. Якщо ви маєте на увазі просто провінційну програму Нової Скоші (будь яку), то бальної системи там немає і тести і дипломи депендантів не потрібні, тільки основного апліканта
-
Дисклеймер я не консультант. Краще порадитись з професіоналом. Наскільки я пам’ятаю є NSNP та NSNP експрес ентрі. Про першу знають добре всі вроді і які там вимоги. По ЕЕ по потрібно відпрацювати в провінції рік на фул тайм на позиції тір 0-3 і здати англійську та зробити wes. Тоді подаєте на номінацію і провінція дає вам бали на експрес ентрі.
-
Є звісно. Спочатку отримання номінації від провінції, потім федеральний етап. Але знову таки ніяких балів там немає. Якщо ви відповідаєте вимогам і у вас є всі потрібні документи, все буде ок. Довідка про не судимість потрібна, так, на федеральному етапі
-
Це вам на сайт NS Immigration Там ж книжечка англійською мовою якщо хочете подаватись самі.
-
Дуже дякую Ксенія, а чи можна мені умови NSNP? Дякую
-
@maria_SKMS @prcuaetua
-
Так. Головне щоб не було пропусків
-
/warn@GHClone4Bot
-
Привіт, бʼюсь із завякою зараз, підкажіть, чи вірно я зрозуміла- заповнюю робочий стаж від нового місця роботи і 10 років назад без пропусків взагалі. Якщо подаю заявку наприклад в вересні то беру відрізок з вересня 2014 і до тепер? Дякую
-
Ukrainian Family Reunification
-
@ellataxes [5164629485] був 🔇 обеззвучений.
-
/mute@GHClone4Bot
-
Update: 8.11 подача документів Грудень - аор і запит на біометрію Кінець грудня - сдача біометріі 17.06 - запит на Справки про несудимість 15.08 запит military form 16.08 eligible letter 16.08 medical exam passed
-
@ellataxes [5164629485] попереджений (1 of 3).
-
/warn@GHClone4Bot