PR CUAET
-
/warn@GHClone4Bot
-
Не узгоджена реклама
-
Добрий день. У дитини вітіліго. Можливо, хтось знає превентивних лікарів, нутриціологів, хто працює із цим в Канаді? Буду вдячна.
-
зараз читаю. Я правильно зрозумів, що документи і власне сам залежний приєднується до основного заявника лише після отримання основним заявником номінаційного сертифіката?
-
Доброго дня, маю питання. При подачі документів на Pr потрібно вказати подорожі за останні 10 років мій тато часто їздив з України до Польщі про роботі. Паспорту 3 роки як взяти інформацію про попередні роки перетину кордону, я писала до прикордонної служби Польщі відповіді не отримала. Також я коли переїхала до Польщі подорожувала по Європі але там печаток неклали чи потрібно вказувати це чи ні? Буду дуже вдячна за відповідь. Дякую ☺️
-
Ні, ми все разом зробили Але ми по звичайній номінації, не ЕЕ Ще давали лист з моєї роботи.
-
цікавлюсь
-
Тобто в анкеті основного заявника на провінційну програму для отримання номінаційного сертифікату треба прикладати освіту та мовний тест чоловіка/дружини? Просто я ще не заповнював тому не уявляю собі, що там за інформація