PR CUAET
-
зараз читаю. Я правильно зрозумів, що документи і власне сам залежний приєднується до основного заявника лише після отримання основним заявником номінаційного сертифіката?
-
Доброго дня, маю питання. При подачі документів на Pr потрібно вказати подорожі за останні 10 років мій тато часто їздив з України до Польщі про роботі. Паспорту 3 роки як взяти інформацію про попередні роки перетину кордону, я писала до прикордонної служби Польщі відповіді не отримала. Також я коли переїхала до Польщі подорожувала по Європі але там печаток неклали чи потрібно вказувати це чи ні? Буду дуже вдячна за відповідь. Дякую ☺️
-
Ні, ми все разом зробили Але ми по звичайній номінації, не ЕЕ Ще давали лист з моєї роботи.
-
цікавлюсь
-
Тобто в анкеті основного заявника на провінційну програму для отримання номінаційного сертифікату треба прикладати освіту та мовний тест чоловіка/дружини? Просто я ще не заповнював тому не уявляю собі, що там за інформація
-
Можно сказать что мне нужен второй загран и все Многие путешественники так делают, так как бывают страны которые не выдают визы, если был въезд в какую-то недружественную им страну 😅😅
-
Ну, все правильно написали.
-
Маю таку вiдповiдь Я не знаю яку саме програму ви маєте на увазі, бо в провінційній програмі ніяких балів немає. Здається, є якісь бали якщо йти через експрес ентрі - але це зовсім інша історія. Якщо ви маєте на увазі просто провінційну програму Нової Скоші (будь яку), то бальної системи там немає і тести і дипломи депендантів не потрібні, тільки основного апліканта
-
Це залежить чи у вас по ЕЕ чи звичайна номінація. Мовний тест думаю має здавати тільки основний заявник у будь якому випадку, так як і Wes. Якщо по звичайній то ми не робили Wes і мовний тест(вислали лист від роботодавця що його влаштовує рівень англійської (але це тільки для тих в кого Тір 0-3)) а по ЕЕ NSNP там треба і і то і то(тільки для основного заявника мені здається). Хіба що ваша жінка знає французьку, тожі і її тест бо то дає додаткові бали. Раджу взяти консультацію бо можна наробити помилок. @OstapBosak
-
Skilled Worker
-
Дякую 👌🏻