PR CUAET
-
Медицина годна всегда год была. Теперь 5 лет, если не выезжали из Канады до подачи на ПР.
-
Можу лише припустить, тому що існує повний та скорочений мед огляд. Я коли іммігрувала до Канади пару років тому здавала повний, але коли моя мама та бабуся здавали тут по Куаєт то в них був значно простіший медогляд ніж в мене. Але це лише моє припущення. Можливо зовсім інші причини 🤔
-
Дуже хотілось, щоб це було правдою, але чому ті, хто отримали ПР за PNP (зокрема, Манітоба) пишуть, що ще раз проходили IME? З іншого боку, поки ніхто тут в чаті не писав, що на медекзам запросили.
-
Так
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка де знайти перелік документів для подачі зявки IMM 5409, common law?
-
Едмонтон
-
І віза, і ворк перміт. Обидві підстави для перетину кордону 😌 Чи знаєте щось про варіант переслати картку ПР поштою в разі якщо аплікант не в Канаді на цей момент?
-
На сайте провинции Нью Брансвик. Или пишите какие у Вас есть вопросы.
-
не воркперміт, а віза. Всі приїжджають по візам, а не воркпермітам.
-
у 6 - це в якому консульстві? Бо в Торонто зазвичай відкривають у 20г, і в Оттаві також.
-
Так, я в Альберті, робота в Онтаріо
-
А де ви зараз? LMIA GTS - ви з IT значить?
-
Міграційний медогляд не покривається. В Альберті зробили лише рентген безкоштовним, за інші провінції не знаю.
-
Зазвичай ні. Можливо в деяких провінціях
-
Подача в іноземні установи
-
Чи покриває страховка медогляд на Cuaet?
-
В Онтаріо. Щоб пройти по одній з онтарійських програм
-
Ви мали на увазі переїзжати З онтаріо? Бо щось не зрозумів навіщо їхати в онтаріо якщо балів не вистачає
-
Доброго дня. Яку вибирали мету запиту?
-
Thank you. The couple is not living together here in Canada for almost one year (will be one year in two weeks). A separation agreement is not signed, but the former spouse is already living together with someone else (and has a rental agreement signed with that person). Is the former spouse still considered a dependent? Питання чи треба тоді подавати дружину і процесити всі її документи, чи можна подати лише неповнолітню дитину як dependant? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
23763/445416
12 minutes ago