PR CUAET
-
Ну, все правильно написали.
-
Маю таку вiдповiдь Я не знаю яку саме програму ви маєте на увазі, бо в провінційній програмі ніяких балів немає. Здається, є якісь бали якщо йти через експрес ентрі - але це зовсім інша історія. Якщо ви маєте на увазі просто провінційну програму Нової Скоші (будь яку), то бальної системи там немає і тести і дипломи депендантів не потрібні, тільки основного апліканта
-
Це залежить чи у вас по ЕЕ чи звичайна номінація. Мовний тест думаю має здавати тільки основний заявник у будь якому випадку, так як і Wes. Якщо по звичайній то ми не робили Wes і мовний тест(вислали лист від роботодавця що його влаштовує рівень англійської (але це тільки для тих в кого Тір 0-3)) а по ЕЕ NSNP там треба і і то і то(тільки для основного заявника мені здається). Хіба що ваша жінка знає французьку, тожі і її тест бо то дає додаткові бали. Раджу взяти консультацію бо можна наробити помилок. @OstapBosak
-
Skilled Worker
-
Дякую 👌🏻
-
Дуже дякую, зараз зрозумiв
-
‼️‼️Дорогі наші клієнти, нагадую усім про те, що ми допомагаємо взяти для вас ось такі витяги про несудимість з України🇺🇦 ✅Саме вони підлягають перекладу з нотаріальним посвідченням. Витяги, які ви самі зараз генеруєте із Дії можливо перекласти та засвідчити тільки печаткою бюро перекладів!!!
-
Один з батьків буде головним аплікантом, інший депендент Кабінет відкриваєте на головного
-
Ми передаємо інформацію від наших нотаріусів, можливо якісь інші посвідчують
-
Нотаріуси не посвідчують документи без підпису та печатки, маю на увазі наших нотаріусів з ким ми працюємо
-
‼️‼️Дорогі наші клієнти, нагадую усім про те, що ми допомагаємо взяти для вас ось такі витяги про несудимість з України🇺🇦 ✅Саме вони підлягають перекладу з нотаріальним посвідченням. Витяги, які ви самі зараз генеруєте із Дії можливо перекласти та засвідчити тільки печаткою бюро перекладів!!!