PR CUAET
-
А якщо в дії ніколи там не регеструвалась можно зайти ?
-
в Дії можете авторизуватися через закордонний паспорт
-
по-іншому ніяк.
-
Привіт Як зробити авторизацію на сайті консульства не можу зайти .просить український банк або дію а в мене нема вже ні того ні того .дякую
-
@Viktor_lion Справа у тому що для знятих з обліку видає «інфо не повна, явіться в тцк»🫠
-
Скажіть плз, чоловікам без резерву і не продовжують?🥲🙈
-
Доброго дня, Зараз заповнюю на вітчима форму на продовження ворк перміту. Є декілька питань, я читаю гайди, але щось не сходиться, може хтось зможе допомогти 🙏🏼 1. В гайді написано надати форму Family Information Form (IMM 5707). В порталі ця форма не зʼявилась. Це я не вірно обрала якісь параметри зпочатку, чи треба окремо додати, чи взагалі не треба? 2. Медицину проходив у липні 2023, тобто вже більше року пройшло. Можна подати документи без медицини і потім дослати? Я в питаннях обрала, що медицину наразі не будем додавати. Але там начебто було написано, що це обовʼязково. Дякую!
-
Та мала минулого року🥲 все було ок, дитині паспорт отримували та довідки робили, треба спробувати, дякую!
-
О, навіть так можно? Чи були такі випадки? І чи не запізно?
-
🇨🇦❓Мої бали в Express Entry – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? Допомогаємо вам розібратися без консультанта🇨🇦 Щоб зрозуміти, чи ваші бали в системі Express Entry є високими чи низькими, потрібно враховувати декілька факторів: 🍁Як оцінити ваші бали в Express Entry? 1. **Порівняйте з останнім відбором:** Найкращий спосіб визначити, чи достатньо у вас балів, – це порівняти їх з пороговими значеннями останніх відборів. Наприклад, якщо ваші бали вище за пороговий бал останнього відбору, у вас є хороші шанси отримати запрошення на подачу заявки (ITA). 2.Аналіз бальної системи CRS:** Система CRS оцінює вас за різними критеріями, включаючи вік, освіту, досвід роботи, мовні навички та наявність пропозиції роботи в Канаді. Якщо ваші бали нижчі, ви можете розглянути можливість покращити один із цих аспектів, наприклад, підвищити рівень знання англійської або французької мови, здобути додаткову освіту чи досвід роботи в Канаді. 3.Провінційні номінації:** Якщо ваші бали в Express Entry не досягають порогового рівня, ви можете збільшити їх за рахунок отримання номінації від однієї з канадських провінцій. Це автоматично додає 600 балів до вашого профілю, що суттєво підвищує ваші шанси на отримання ITA. 4.Чи достатньо у вас балів?** В загальному, якщо ваші бали перевищують 480-490, це вважається сильним профілем. Якщо нижче, є сенс працювати над підвищенням бальної оцінки. 🍁🍁🍁Далі практичніше : який в вас напрямок ЕЕ? Адже прохідний дуже різниться. Ось вам приблизний показник, який бажано мати для отримання ІтА: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️ www.instagram.com/p/C-1dq1bswRX/?igsh=NzZ4emN3MW85YmFk
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост: Мої бали в Express Entry – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? Допомогаємо вам розібратися без консультанта🇨🇦 Деталі у блозі PRCUAET: 🍁➡️ www.instagram.com/p/C-1dq1bswRX/?igsh=NzZ4emN3MW85YmFk 🍁🍁🍁
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост: Мої бали в Express Entry – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? Допомогаємо вам розібратися без консультанта🇨🇦 Деталі у блозі PRCUAET: 🍁➡️ www.instagram.com/p/C-1dq1bswRX/?igsh=NzZ4emN3MW85YmFk 🍁🍁🍁
-
🇨🇦❓Мої бали в Express Entry – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? Допомогаємо вам розібратися без консультанта🇨🇦 Щоб зрозуміти, чи ваші бали в системі Express Entry є високими чи низькими, потрібно враховувати декілька факторів: 🍁Як оцінити ваші бали в Express Entry? 1. Порівняйте з останнім відбором: Найкращий спосіб визначити, чи достатньо у вас балів, – це порівняти їх з пороговими значеннями останніх відборів. Наприклад, якщо ваші бали вище за пороговий бал останнього відбору, у вас є хороші шанси отримати запрошення на подачу заявки (ITA). 2.Аналіз бальної системи CRS:** Система CRS оцінює вас за різними критеріями, включаючи вік, освіту, досвід роботи, мовні навички та наявність пропозиції роботи в Канаді. Якщо ваші бали нижчі, ви можете розглянути можливість покращити один із цих аспектів, наприклад, підвищити рівень знання англійської або французької мови, здобути додаткову освіту чи досвід роботи в Канаді. 3.Провінційні номінації:** Якщо ваші бали в Express Entry не досягають порогового рівня, ви можете збільшити їх за рахунок отримання номінації від однієї з канадських провінцій. Це автоматично додає 600 балів до вашого профілю, що суттєво підвищує ваші шанси на отримання ITA. 4.Чи достатньо у вас балів?** В загальному, якщо ваші бали перевищують 480-490, це вважається сильним профілем. Якщо нижче, є сенс працювати над підвищенням бальної оцінки. 🍁🍁🍁Далі практичніше : який в вас напрямок ЕЕ? Адже прохідний дуже різниться. Ось вам приблизний показник, який бажано мати для отримання ІтА: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️ www.instagram.com/p/C-1dq1bswRX/?igsh=NzZ4emN3MW85YmFk