PR CUAET
-
Доброго вечора! Подаю своїх батьків по цій програмі! У мене питання таке: чи треба заповнювати дані про їхніх батьків, які давно померли? Чи поставити N/A і цього буде достатньо? Дякую за допомогу
-
Ще нікому з чату такого не вдалось, хоч і були ті хто дуже просився. Безуспішно. Знаю що є обставини для прискореного виготовлення ПР картки. Коли потрібно терміново виїхати закордон (смерть/хвороба близького родича). Але це актуально лише коли вже є копр, ніяк не раніше. І то, цей «прискорений» процес не менше як 3 тижні займає.
-
І ще питання: Форма IMM 5406 заповнюється тільки кому більше за 18 років? Бо я подаю аплікацію з 4 людей, а при заповнені ІММ 5406 видає тільки 3х повнолітніх людей! Це так має бути?
-
Здравствуйте. Я знаю, что нужны визовые анкеты, которые мы заполняли на cuaet, для подачи на Alberta opportunity stream. Если я их утратил, что можно сделать? На сколько это критично?
-
Здравствуйте. Я знаю, что нужны визовые анкеты, которые мы заполняли на cuaet, для подачи на Alberta opportunity stream. Если я их утратил, что можно сделать? На сколько это критично?
-
И будут все те вопросы, что и в анкете?
-
Чтобы совпадало с тем, что есть уже в базе IRCC на счёт меня?
-
Скажіть, будь ласка. А чи все ще забирають старий паспорт при видачі нового?
-
Дякую