PR CUAET
-
Привіт) таке питання, тут недавно скидали табличку з балами для манітобськоі програми, там був пункт 6міс роботи на одного роботодавця. Раптом в Альберті зроблять такі самі критерії, то хотіла запитати, чи буде ок працювати на одного роботодавця але на 2різних локаціях? Бо я більше року працювала в одній локації, а зараз на іншій локації хлопцю зробили лміа а по документах записали в цю локацію де я працюю. А мої документи перенесли в ту і іншу локацію. Короче на мутили шось. І я тепер думаю чи буде це вважатись як 2 різних роботодавця? Чи треба попросити залишити мої документи тут?
-
Я би відповіла "так". Це як питання на продовження ВП - чи Ви вже подавалися на візу до Канади. Я відповідала "так" і вписувала візу КУАЕТ. То для мене очевидно "так" і час в'їзду в Канаду тощо.
-
У меня муж в Стамбуле получал
-
Записуйтесь і здавайте біометрію. Нехай ваш горе-консультант перешле вам лист і з ним здавайте. Одночасно напишіть у веб форм і опишіть ситуацію, попросіть подовжити термін здачі біометрії. Все має бути нормально, більшості людей в такій ситуації зараховують пізню біометрію. Тим паче ви просрочили зовсім на трохи. Але якщо по правилах - офіцер має повне право дати відмову.
-
Серед обов'язкових вимог до самої довідки - кругла печатка відповідного міністерства. Про апостиль інформації у вимогах я не бачила. Можливо, по якихось інших програмах, але навряд чи.
-
дзвоніть ще раз і просіть щоб надіслали вам повторно.