PR CUAET
-
Я би відповіла "так". Це як питання на продовження ВП - чи Ви вже подавалися на візу до Канади. Я відповідала "так" і вписувала візу КУАЕТ. То для мене очевидно "так" і час в'їзду в Канаду тощо.
-
У меня муж в Стамбуле получал
-
Записуйтесь і здавайте біометрію. Нехай ваш горе-консультант перешле вам лист і з ним здавайте. Одночасно напишіть у веб форм і опишіть ситуацію, попросіть подовжити термін здачі біометрії. Все має бути нормально, більшості людей в такій ситуації зараховують пізню біометрію. Тим паче ви просрочили зовсім на трохи. Але якщо по правилах - офіцер має повне право дати відмову.
-
Серед обов'язкових вимог до самої довідки - кругла печатка відповідного міністерства. Про апостиль інформації у вимогах я не бачила. Можливо, по якихось інших програмах, але навряд чи.
-
Зо таке AIP поясніть плз🙏
-
Дякую Аня,а як цей лист писати, може десь є зразок вже все сама тепер буду писати..Вдячна вам
-
Автоответа не было( почта Gmail. Ну прям невезение какое-то с этими автоматическим ответами
-
То був 23 р, зараз з тим же консультантом з грудня нема аір...
-
Та немає якоїсь форми, просто своїми словами опишіть. Попросіть чат джпт поправити, якщо складно. Буквально пара речень. Не треба полотна.
-
дзвоніть ще раз і просіть щоб надіслали вам повторно.
-
Это лицензированный консультант? Пишите кто. Не может быть так пофиг на свою карьеру. Если ему до одного места, вы напишите жалобу в IRCC
-
ваш консультант міг почистити папку наприклад спам і тепер росказувати що нічого не було.
-
І він каже що в ньго нема..
-
Тепер я не маю навіть з чим записатись на здачу..бо листа нема
-
Їм до одного місця ...сказали що не отримували..і все...чим їм докажеш..
-
Это непрофессионализм. Вы можете жалобу написать на него.
-
средеее время обработки вебформы 28 дней. если через месяц вы не получили ответ, что прикрепили документы, то имеет смысл отправить заново
-
перший лист- відповідь приходить відразу, почекайте тиждень і подзвоніть. якщо вони отримали і бачать ваш лист то все ок
-
Так 3500
-
Я чесно кажучи жодного разу у веб форму не писала. Але якщо через тижні 2 після відправки повна тиша - я б особисто заново слала.
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago