PR CUAET
-
Свідоцтво про народження. Треба робити апостиль перед перекладом?
-
тут либо консультант действительно прозевал/удалил, либо ircc отправило, но изза глюков в портале он не дошел. это достаточно частое явление, когда офицер кнопку нажал, а система не сгенерировала и не отправила. просите новое приглашение на биометрию
-
Шкодую що я соромлячись своєї англійської, не подзвонила швидше...а вони все чудово мене зрозуміли
-
Ніхто ще не знає як буде. Табличка з балами для міграцію в Манітобу - це тільки приклад . Якщо ви працюєте в одній тій самій фірмі, не думаю, що локація має велике значення, якщо работодавець і назва фірми та сама. Головне не змінювати позицію і працювати за тим самим NOC
-
Хто через скільки часу зміг зареєструвати акаунт після зміни SIN?
-
Підкажіть, якщо знаєте, чи хто знає, якщо оновити дані в резерві чи через тцк, чи сформується такий бажаний кьюаркод, якщо військовозобов'язаний не пройже ВЛК? На яклму етапі формуєтсья кьюаркод?
-
Я додзвонилась ,сказали шо мають вислатмь новий запит до кінця тижня,і мій емейл шоб поставили головним в контактних .. Дякую вам всім
-
Відповіли з офіційної ел. пошти консульства
-
Ось. Це не офіційна інфа була t.me/prcuaet/1783/276956 А ось дзвонили в ірсс з цього питання t.me/prcuaet/1783/277920
-
та вже зараз і не знайдеш😀
-
А час не повідомили?
-
Так і є
-
Дякую за відповідь🙏
-
ні. вони роблять фото безпосередньо в консульстві
-
Тепер все прийдеться робити самому, а консультант може спокійно скролити інсту 😁
-
Минулого тижня я телефонувала їм і запитувала за проблеми з Gmail, так як у мене ця пошта і запит на біо я не отримала. Дівчина на лінії цю інформацію не підтвердила, але сказала що уточнить ще раз, тому перевела мене на лінію очікування для уточнення і потім знову сказала - проблем немає.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи треба робити самостійно фото при подачі на новий загранпаспорт?
-
Не переживайте, вишлють нове запрошення і все пройдете. То може і не повпливає на сроки зовсім, в загальному часі очікування біометрія то пилинка. Все буде добре)
-
А підкажіть, будь-ласка, запит на біо приходить на окремі пошти апліканту і депендент чи тільки апліканту за 2?
-
Я писала, не признаюсь сколько раз😁, всегда был автоответ сразу и через 5 - 10 дней второй что добавили к кейсу.
12 Jan 2024, 17:45
237987/431102
about a minute ago