PR CUAET
-
та вже зараз і не знайдеш😀
-
ні. вони роблять фото безпосередньо в консульстві
-
Тепер все прийдеться робити самому, а консультант може спокійно скролити інсту 😁
-
Минулого тижня я телефонувала їм і запитувала за проблеми з Gmail, так як у мене ця пошта і запит на біо я не отримала. Дівчина на лінії цю інформацію не підтвердила, але сказала що уточнить ще раз, тому перевела мене на лінію очікування для уточнення і потім знову сказала - проблем немає.
-
Ми з окупованої території Херсонської області. Процес від подачі по гуманітарній програмі до отримання карток ПР на руки зайняв трохи більше 5 місяців, але на нас рівнятися не треба, бо то скоріше виняток, ніж правило.
-
Дякую
-
все приходить головному апліканту - всі листи за всіх депендент
-
Немає сенсу приїхати дуже зарання.вони о 10 відкривають віконце і питають хто забирати паспорт. Всіх записують, знаходять паспорти і потім по одному кличуть в кабінет де ви отримуєте паспорт
-
Де? The deadline for many of the temporary residence immigration measures for Ukrainians and their family members was March 31, 2024. This was the last day to • enter Canada to benefit from the CUAET measures • apply for temporary residence in Canada under special immigration measures for Ukrainians and their family members