PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка, обов'язково подаватися на візу дитині, чи можно тіки мати візітор рекорд і цього достатньо ? дякую
-
Дівчата, хто працює в дитсадку або школі- який курс проходили: First Aid + CPR B чи С ?
-
А есть возможность обновить опрос без создания нового? Может можно добавить новые месяца
-
Добрий день, скажіть будь ласка скільки тепер чекають на вироблення паспорта в едмонтоні приблизно? Від моменту подачі до отримання?
-
для нахождения в канаде достаточно visitor record
-
Через 2 місяці програма закриється, отже буде нагода зробити нове опитування
-
В Едмонтоні дебитовою карткою, в Торонто і Оттаві money order.
-
Дякую!
-
Від тижня до декількох місяців, це індивідуально.
-
В консульстві платили карткою за паспорт дитячий.
-
Доброго дня, оплата за виготовлення закордонного паспорту проводиться у консульстві чи потрібно йти в банк оплачувати?
-
Доброго дня, поділіться будь ласка, чи є позитивні спроби забрати паспорт без Резерв + (якщо був поданий до закону)?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у мене паспорт закінчується у травні 2025 року, і візу та WP я отримала до 2025 року, я збираюся продовжувати паспорт, як я можу продовжити свою візу та WP ?
-
Так з резервом можна податись без проблем
-
Доброго дня, поділіться будь ласка, чи є позитивні спроби забрати паспорт без Резерв + (якщо був поданий в квітні до закону)?
-
Доброго дня . Маю питання. В разі якщо людина заленділась по PR . То протягом року після лендінгу вона може завести гроші або цінності без оподаткування? Правильно ? Тобто може привезти налічку?
-
В мене український внутрішній паспорт старого зразка- книжечка, де гарним почерком вписано ПІП. Цікаво, кому за кордоном буде цікаво розшифровувати український правопис? 😂😂😂
-
Тоже интересно
-
Уряд запроваджує експериментальні зміни щодо військового обліку. В постанові йдеться про такі аспекти: 🔹Чоловіки віком від 17 до 25 років повинні бути взяті на військовий облік без проходження ВЛК. Це стосується як тих, хто проживає в Україні, так і тих, хто перебуває за кордоном. 🔹Чоловіки віком від 18 до 60 років, які перебувають за кордоном і звертаються за оформленням українського або закордонного паспортів, проходитимуть перевірку військово-облікових документів через державну електронну систему «Трембіта». 🔹 Чоловіки віком від 16 до 25 років, які проживають в Україні та звертаються за оформленням паспорта, будуть внесені до ЄДРПВР без проходження ВЛК. 🔹 Також це стосується тих, хто перебуває за кордоном і звертається за оформленням або отриманням паспорта в українських представництвах за кордоном. 🔹 Буде сформований перелік чоловіків віком від 16 до 60 років, дані яких повинні бути внесені до ЄДРПВР і які підлягають постановці на військовий облік.
-
Усім привіт! Маю питання щодо цих нових "експериментальних змін" — формулювання "чоловіки за кордоном ..., що звертаються за оформленням українського ... паспорта" якось може вказувати на можливість отримування ID -картки за кордоном в дип. установах? Чи тут мова тільки про ДП "Документ", якого в Канаді нині немає?
12 Jan 2024, 17:45
238105/438222
about a minute ago