PR CUAET
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост: 🇺🇦🇨🇦Family reunification for Ukrainian nationals : Про вимогу знаходитись в Канаді на момент прийняття фінального рішення. 🍁🇺🇦🇨🇦 Пояснення : що відбувається з вашою аплікацією після AoR Деталі у блозі PRCUAET: 🍁➡️ www.instagram.com/p/C-3I5Ygp5Sl/?igsh=MWMwZGphdHdnY2lwZQ== 🍁🍁🍁
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост: 🇺🇦🇨🇦Family reunification for Ukrainian nationals : Про вимогу знаходитись в Канаді на момент прийняття фінального рішення. 🍁🇺🇦🇨🇦 Пояснення : що відбувається з вашою аплікацією після AoR Деталі у блозі PRCUAET: 🍁➡️ www.instagram.com/p/C-3I5Ygp5Sl/?igsh=MWMwZGphdHdnY2lwZQ== 🍁🍁🍁
-
Частина arranged employment
-
Ви можете claimити бали за досвід в Канаді працюючи по КУАЕТ ОВП, але ви не можете claimмити бали за Job offer (50 балів)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка можливо хтось має досвід в подібній ситуації!? Маю військовий документ зі штампом «Виключений з обліку». Оновив облікові дані через «Резерв+», і отримав «запрошення» до районного ТЦК для доповнення інформації, хоча зазначив що живу в Канаді. Паспорт закінчується за 7 місяців. Чи є можливість доповнити данні дистанційно або якосссь звʼязатись з ТЦК( місто Дніпро). Для подальшого вироблення нового паспорту.
-
Всім доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, для отримання закордонного паспорту дитині 9-ти років, потрібно взяти з собою (+копії з усіх цих докуменів): 1. Мій паспорт (я мати дитини) 2. Паспорт дитини та свідоцтво про народження. 3. Мій ворк перміт та дитячий візитом 4. Договір оренди в Канаді, як підтвердження місцезнаходження. Це все чи можливо щось пропустила? Не можу ніяк знайти десь була переписка про підтвердження прописки дитини в Україні...?
-
А скажіть будь ласка,які числа грудня опрацьовуються(річ у тому ,що ми подалися 27 грудня,поки що тиша)?Дякую.
-
Дякую