PR CUAET
-
Друкують його тепер реально за тиждень але про сроки дип пошти ніхто не знає 😅
-
Питання. Чоловік без роботи, подав на insurance employment , назначили, бо рік відпахав тут і сплатив всі податки, як вимагає закон. Пішов на підробіток на 6 год, чувак, який дав роботу заплатив йому одноразово 132 дол через е-трансфер і вказав, що це за одноразово виконану роботу. Service Canada припинила виплати на 21 день для розгляду цієї ситуації, бо, типу, вони мають провести Investigation і вияснити з роботодавцем чи він даватиме моєму чоловіку форму т4 чи мій чоловік подаватиме на оподаткування цієї суми на початку 2025 самостійно. І вони це розслідують і розслідують. Роботодавець казав, що у нього так працювали хлопці і ніколи не було жодних проблем-вперше з таким стикається, бо до 600 дол підробіток не береться до уваги, поїхали в Service Canada, запитали що відбувається, сказали, не розуміють, чому за цих 132 дол стільки смороду, але ми нічого поміняти не можемо-дзвоніть і виясняйте. Дзвонимо, пишемо… результат очевидний. Короче, хтось стикався? Може щось порадити?? Дякую
-
Ольга, сбавьте, пожалуйста тон. Уже не первый раз от вас комментарий в подобном тоне. Мы все здесь помогаем и подсказываем как можем. Никто не виноват, что у вас проблемы. Надеюсь на ваше понимание и уважение к другим участникам чата.
-
У IRCC є web form, через яку можна добавляти документи до вже відправленого application. Я добавляв про народження дитини, думаю можна добавити листа в якому написати що ви хотіли додати про себе
-
у мене трохи схожа ситуація. По факту військові дані не відповідають тому що в резерв+ Поки консульство мені порадило таку ідею: Написати офіційний запит в ТЦК онлайн, сказали якось це можна, забув деталі, треба пошукати як, і є форма офіційного запиту. І сказали що на офіційний запит ТЦК має в розумний термін (30 днів здається) відповісти. Тож думаю розібратися як писати цей запит, прикріпити до нього скани моїх фактичних документів і подивитися що буде.
-
Доброго дня, а хто скільки чекав на повернення паспорту після подачі на продовження VISA? Ontario