PR CUAET
-
Де Ви перевіряєте?
-
Для подачі через OINP в переліку документів є Labor Market Impact Assessment (LMIA). Як зрозуміти чи потрібно роботодавцю надавати цю форму?
-
Так само чекаємо, подались 29 квітня
-
Почему тогда в квитанции стоит expire date?🤔когда я звонила, я сказала девушке что у меня есть бронь на 11 ноября 2025, квитанция оплачена 03.11.2023, expire date 03.11.2024 на квитанции. Сотрудник подтвердила, что оплата действительна в течении года с даты оплаты, то же самое у них на сайте написано. Сказала если не перебронируете, то нужно отменить действующий аппоитмент, оплатить заново, и взять новое рандеву 🤷♂. Написала им на почту, жду ответа..
-
Так Ви можете продовжити work permit ще на 3 роки, якщр подасте application for a new work permit- крайнiй термiн подачi- 31 березня 2025 року-ви отримаете новий work permit iз термiном(еxpiry date) 2028 рiк. Пicля отримання нового work permit подаeте application на нову вiзу з термiном до 2028. Якщо Ви зараз подасте на нову вiзу, то я маю сумнiв, що IRCC видасть вам вiзу до 2029.Вам в Канадi дадуть робочу вiзу категорii W1 i термiн закiнчення буде спiвпадати з термiном закiнчення work permit. Якщо Ви отримаете новий закордонний паспорт пiсля 31 березня 2025, то не сможете продовжити work permit, а вiзу зможете продовжити до 2027 року, а не до 2029.
-
Теоретично завтра - третій вівторок тижня. Думаю не реально всіх на один день записати. З різних гаджетів треба пробувати і ви, і дружина. Але може ви щасливчик:)
-
Добрый день! Через сколько времени, после сдачи медицины обновляется данные в GCkey?
-
Підкажіть будь ласка що значить HC-CDA Reasons. І чи треба на нього щось відписувати їм?
-
Таких випадків дуже багато було в 2023 році, а в 2022 були випадки що 2-3 місяці і все на руках. А в 2024 році щось не понятне робиться.
-
Я жду с марта месяца
-
Добрый день! Через сколько времени, после сдачи медицины обновляется данные в GCkey?
-
Ну тогда Вам попался некомпетентный работник или было недопонимание. У нас была бронь на 1.5 года вперед от даты оплаты. All nonimmigrant visa application fee (also known as the MRV fee) payments made on or after October 1, 2022, are valid for 365 days from the date a receipt is issued for payment of the MRV fee. Applicants must schedule an interview appointment or submit an interview waiver application during this 365-day period. Please note applicants must only schedule their interview or submit their waiver application within the 365-day period. There is no requirement the interview must occur during the 365-day period. All receipts for payment of MRV fees issued before October 1, 2022, were extended until September 30, 2023, and remain valid until this date.
-
Підкажіть будь-ласка, а який це час? За Торонто. Бо я зовсім чайник в цій темі. Треба зробити дітям паспорти
-
відкрийте лист і прочитайте. це інформаційній лист. request letter - це вже запит- відповідати (надавати необхідні документи) обов'язково