PR CUAET
-
Теоретично завтра - третій вівторок тижня. Думаю не реально всіх на один день записати. З різних гаджетів треба пробувати і ви, і дружина. Але може ви щасливчик:)
-
Добрый день! Через сколько времени, после сдачи медицины обновляется данные в GCkey?
-
Підкажіть будь ласка що значить HC-CDA Reasons. І чи треба на нього щось відписувати їм?
-
Таких випадків дуже багато було в 2023 році, а в 2022 були випадки що 2-3 місяці і все на руках. А в 2024 році щось не понятне робиться.
-
Я жду с марта месяца
-
Добрый день! Через сколько времени, после сдачи медицины обновляется данные в GCkey?
-
Ну тогда Вам попался некомпетентный работник или было недопонимание. У нас была бронь на 1.5 года вперед от даты оплаты. All nonimmigrant visa application fee (also known as the MRV fee) payments made on or after October 1, 2022, are valid for 365 days from the date a receipt is issued for payment of the MRV fee. Applicants must schedule an interview appointment or submit an interview waiver application during this 365-day period. Please note applicants must only schedule their interview or submit their waiver application within the 365-day period. There is no requirement the interview must occur during the 365-day period. All receipts for payment of MRV fees issued before October 1, 2022, were extended until September 30, 2023, and remain valid until this date.
-
Підкажіть будь-ласка, а який це час? За Торонто. Бо я зовсім чайник в цій темі. Треба зробити дітям паспорти
-
відкрийте лист і прочитайте. це інформаційній лист. request letter - це вже запит- відповідати (надавати необхідні документи) обов'язково
-
6 листопада
-
Employer Job Offer: In-Demand Skills Stream і в переліку документів в казано LMIA. Чи це якщо я маю тільки Job Offer але ще не працюю? Бо фактично працюю вже рік. Роботодавець має підтвердити, що не знайшов на посаду канадійця або резидента.
-
Я замовила паспорт 20 березня. 28 він був вже готовий я оплатила доставку. Відправила наступного дня чек в консульство. І чекала. Думала вже нічого не буде бо мені не прислали номер накладної як має бути. Кожного для перевіряла статус паспорта поки вже не зневірилась і перестала😀 згадала в кінці червня, зайшла перевірити, а він вже з 7 червня лежить в консульстві мене чекає
-
ЛМІА це не просто форма і вона НЕ є обов’язковою для ОINP Якщо ви йдете по job offer - вам треба employee form
-
Так, eligibility passed лінк, відкривається з запитом документів. На нього я вже відповів. Але для чого HC-CDA Reasons? Просто для ознайомлення?
-
Шановні, якщо прийшов лист eligibility( на який я ще не відповіла) і через 1 тиждень після eligibility - запит на medical exam. Мені потрібно записатись на medical exam вже точно чи я можу додати лист с проханням зарахувати попередню медицину у звʼязку с temporary policy?