PR CUAET
-
Доброго дня всім! Чи може терапевт у Walk-In клініці виписати ліки для купірування мігрені? Щоденник мігрені маю. Їду в Канаду до родичів на 2 тижні. Хочу скористатись можливістю. Напрямлення до невролога сенсу не матиме, бо скоріш за все по термінах не встигну.
-
Скажіть будь ласка ,як можна подавати на РR самостійно і як визначити на яку програму і які потрібно документ? Буду рада, якщо хтось допоможе
-
Оплата дійсна впродовж року - це означає, що до року часу ви повинні вибрати дату співбесіди. А сама дата може бути і значно пізніше. Я оплачувала в березні 2023р в Варшаві і призначила співбесіду на початок квітня 2023р. Але потім плани змінилися і я відмінила співбесіду. По цьому питанню звонила в посольство США в Польші і вони мені пояснили, що я повинна до березня 2024р призначити апойтмент, а вже сама дата може бути і після року оплати. Я так і зробила - до березня 2024р призначила апойтмент на червень 2024р. Нічого не доплачувала- пройшла співбесіду. Все ОК!
-
Буду переробляти
-
Здається можна Але краще най відповідь надаст @OstapBosak
-
Отримали в 2024 а подались в 2023.
-
Я отримала в січні 2024
-
Всем привет! Пишу update по продлению ворк/стади пермитов на семью. Я писала недавно о том, что ждем еще с 18-ого февраля продление документов (2 ворк + 2 стади пермита). Нам тогда выдали документ о том, что мы можем работать в Канаде до 16-ого августа. Наши ворк пермиты при подаче действовали до апреля 2025. И вот ровно через пол года после подачи 16-ого августа наш статус изменился на то, что они начали рассмотрение наших документов и сегодня 19-ого августа (учитываем выходные) статус обновился, что продлили пермиты до окончания наших паспортов!Т.к. это меньше чем на 3 года, будем еще раз подавать на продление в марте с новыми паспортами. Вот такой вот сейчас processing time для семейных кейсов )