PR CUAET
-
Дякую, що ділитесь!
-
Вітаю. питання по Job Offer Foreign Worker stream. В умовах по work experience написано наступне: „To meet the work experience requirements, you must have at least two years of cumulative paid full-time work experience in the same occupation (same NOC) as your job offer“ Було дві роботи в рамках одного NOC, але різні назви позиції. NOC 10029: Conference Service Manager Та employment agency manager Чи можна час роботи на цих двох посадах скласти як cumulative relevant досвід, якщо job offer на одну з цих посад? Бо посади досить різні.
-
Старайтесь робити пошук по чаті будь ласка
-
youtu.be/j9RPxjHAe2Y?si=9LKcaxF51Jif0LNy
-
t.me/prcuaet/5/272735
-
edmonton.mfa.gov.ua/storage/app/sites/132/uploaded-files/new-pass-app-2.docx Маєте мати також анкету(роздрукувати і заповнити) Фото дитини 10 на15 Якщо Едмонтон, то зможете оплатити на місці дебетовою карткою, якщо інше консульство, то many order.
-
Доброго дня дорогі, підкажіть будь ласка щодо оплати, головний заявник чоловік, я з дитиною йду разом із ним, тут мені написали, що це загалом виходить 1200 (635 + 575) і ще за дитину від 175 Ну і біометрія окремо. А я зайшла щоб оплатити і побачила що є графа додати вашого партнера і це ще 1.200 і тепер я сумніваюся скільки загалом виходить на нашу сім'ю з трьох осіб крапка або тут мається на увазі, якщо я подаю окремо аплікацію від нього, кома загалом просвітите будь ласка...
-
Якщо будете мати джоб офер по тому ж ноку що закриттй вп, і обидва в тір 0123 то можна. Ее дозволяє суміш кваліфікованих нок, суміш роботодавців
-
Консультант сказав що на 2024 рік квота була 12 тис . на 2025 квота 8 тис це на всіх не тільки для українців.
-
635 з вашого чоловіка 635 з ваш і щось там за дитину це перший раз за заявку. 575+575 + дитина це якщо вам одобрять піар карти за пластік + біометрія до того всього
-
Я не думаю, що це суттєво. Хіба що у Вас є інша інформація.
-
Підскажіть скільки коштувала доставка паспорта з України?