PR CUAET
-
Дякую
-
Ви маєте додати документи- reference letter - на обидва досвіди, і там має міститися інфо що це один і той самий НОК
-
2300 грн на сьогоднішній день
-
Так це підходить
-
Якщо ви їздили в гості, то це подорож (дати згідно печаткам в паспорті).
-
Хто знає коли будуть викидувати слоти, підскажіть
-
Дякуємо що ділитесь термінами! 🕊️
-
Чекаємо з 26 лютого - без оновлень. Не сімейна заявка)))
-
З андроїда теж пробувала, не виходить
-
У меня айфон не сканирует вообще, на два других андроида пробовала и все получается.
-
Дякую Вам😊
-
Не просят ВП на работе? Вы им визу в паспорте показывали?
-
На минулий свій ворк перміт я чекала рівно 6 міс))) І от зараз майже 6 вже буде)
-
Понятно)) Очень долго все, но я думаю что можно ожидать ответ в ту дату которая указанна в письме при подачи. 🙌
-
26 серпня буде рівно 6 міс як ми з чоловіком подались на нові вп. У будь якому випадку ще подамось на нові вп в лютому - і всім ДУЖЕ раджу. Так як термін розгляду номінацій може зростати, а також додати можна час на фед етапі.
-
nv.ua/ukr/ukraine/events/ukrajinci-za-kordonom-bez-diysnih-viyskovo-oblikovih-dokumentiv-ne-zmozhut-otrimati-pasport-50444227.html Кабмін запровадив новий порядок оформлення паспортів для військовозобов'язаних за кордоном 19 серпня
-
Нет конечно просят, у меня есть ВП, просто заканчивается
-
Добрый вечер. В Галифаксе, NS есть колледж, где обучают на массажиста. Поищите в гугл. Введите в поиск массаж обучение и локацию. Могут быть разные варианты обучения.
-
Як правило, про це пишуть на фейсбук сторінці консульства, десь за добу
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Всім привіт! Скажіть будь ласка чим відрізняється продовжити чи отримати новий? Чи є принципова різниця яку опцію вибрати?
12 Jan 2024, 17:45
238283/430484
16 minutes ago