PR CUAET
-
Привіт усім!👋👋👋 🌿The Green Academy запрошує вас на заняття з англійської!💚 💪Якщо ти в процесі професійної імміграції, тобі до нас! The Green Academy спеціалізується на підготовці до CELPIP, IELTS!🧑🎓 -online з будь-якої точки світу🌏 - англійська з 0 до Advanced🎓 -підберемо зручний графік⏳ -групи 3-6 осіб👥 ‼️Запрошуємо до нас навчатися за студентською візою‼️ 🔥Директор школи Тетяна Грін - екс-екзаменатор IELTS, тому більш знає всю систему зсередини. Навчальні програми побудовані під різні рівні та цільові бали, але на 100% результату.💪 🎁Тільки до кінця серпня акція: ПРИВЕДИ ДРУГА ТА ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ 50% КОЖЕН НА 1 МІСЯЦЬ НАВЧАННЯ🎁 🫶Запишись на безкоштовну консультацію: link.grn.one/free-consultation Більше інформації: @taniagreenacademy @ValeriiaKlestova
-
Привіт усім!👋👋👋 🌿The Green Academy запрошує вас на заняття з англійської!💚 💪Якщо ти в процесі професійної імміграції, тобі до нас! The Green Academy спеціалізується на підготовці до CELPIP, IELTS!🧑🎓 -online з будь-якої точки світу🌏 - англійська з 0 до Advanced🎓 -підберемо зручний графік⏳ -групи 3-6 осіб👥 ‼️Запрошуємо до нас навчатися за студентською візою‼️ 🔥Директор школи Тетяна Грін - екс-екзаменатор IELTS, тому більш знає всю систему зсередини. Навчальні програми побудовані під різні рівні та цільові бали, але на 100% результату.💪 🎁Тільки до кінця серпня акція: ПРИВЕДИ ДРУГА ТА ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ 50% КОЖЕН НА 1 МІСЯЦЬ НАВЧАННЯ🎁 🫶Запишись на безкоштовну консультацію: link.grn.one/free-consultation Більше інформації: @taniagreenacademy @ValeriiaKlestova
-
-
Доброго дня а якщо я поїду в Україну ,замовлю паспорт ,а потім попрошу надіслати мені до Канади буде так працювати ?
-
Особам, віком до 16 років | Генеральне консульство України у м.Едмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Більшість хто прдався до листопада 2023 рухаються....хто після листопала 2023 взагалі без аір, у вам швидко але такі випадки були, хто подавалися в жовтні вже в травні був апрув фінал....писав тут хлопець...але зараз перший аіп чекають вже 8-9місяців і більше....вам неймовірно пощастило....
-
А де подавати заявку на новий WP? Там де ми робили в перший раз portal-portail.apps.cic.gc.ca чи onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca ? В чому їх різниця?
-
Як "онлайн замовити паспорт"? Особисто людина має подати документи, там же зробити фото на той паспорт. В Ураїні чи в іншій європейській країні швидше записуються та виготовляють той паспорт на протязі тижня + 10 днів. Якщо я правильно зрозуміла тут обговорюється саме отримання вже готового паспорту вже в Канаді, оформивши доставку.
-
Перечитав повідомлення в гілці. Позитивно і гарно. Тому будемо чекати і на наші з вами позитивні новини ))))
-
Прийшла виплата для сімей з низьким доходом. Питання полягає в тому чому вона прийшла якщо я ні на що не подавався і що з цим робити? В 2022 році я не був в Канаді тому і дохід був меньше. В 2023 дохід сімї сильно перевищує ту зазначену планку в 12т. Взагалі н ерозімвю чому вони ним намагаються допомогти за тей період коли я не був в Канаді ¿. Також мій бухгалтер сказала що карбон виплати отримувати буду тільки я як головний аплікант, а вони прийшли і мені і дівчині іще й різні. Мій бухгалтер у відпустці і мабуть на довго. Дякую за відповіді