Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 950.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт усім!👋👋👋 🌿The Green Academy запрошує вас на заняття з англійської!💚 💪Якщо ти в процесі професійної імміграції, тобі до нас! The Green Academy спеціалізується на підготовці до CELPIP, IELTS!🧑‍🎓 -online з будь-якої точки світу🌏 - англійська з 0 до Advanced🎓 -підберемо зручний графік⏳ -групи 3-6 осіб👥 ‼️Запрошуємо до нас навчатися за студентською візою‼️ 🔥Директор школи Тетяна Грін - екс-екзаменатор IELTS, тому більш знає всю систему зсередини. Навчальні програми побудовані під різні рівні та цільові бали, але на 100% результату.💪 🎁Тільки до кінця серпня акція: ПРИВЕДИ ДРУГА ТА ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ 50% КОЖЕН НА 1 МІСЯЦЬ НАВЧАННЯ🎁 🫶Запишись на безкоштовну консультацію: link.grn.one/free-consultation Більше інформації: @taniagreenacademy @ValeriiaKlestova
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт усім!👋👋👋 🌿The Green Academy запрошує вас на заняття з англійської!💚 💪Якщо ти в процесі професійної імміграції, тобі до нас! The Green Academy спеціалізується на підготовці до CELPIP, IELTS!🧑‍🎓 -online з будь-якої точки світу🌏 - англійська з 0 до Advanced🎓 -підберемо зручний графік⏳ -групи 3-6 осіб👥 ‼️Запрошуємо до нас навчатися за студентською візою‼️ 🔥Директор школи Тетяна Грін - екс-екзаменатор IELTS, тому більш знає всю систему зсередини. Навчальні програми побудовані під різні рівні та цільові бали, але на 100% результату.💪 🎁Тільки до кінця серпня акція: ПРИВЕДИ ДРУГА ТА ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ 50% КОЖЕН НА 1 МІСЯЦЬ НАВЧАННЯ🎁 🫶Запишись на безкоштовну консультацію: link.grn.one/free-consultation Більше інформації: @taniagreenacademy @ValeriiaKlestova
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віолетта Пастущак
    wrote on last edited by
    Доброго дня а якщо я поїду в Україну ,замовлю паспорт ,а потім попрошу надіслати мені до Канади буде так працювати ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5707079846T Offline
    t5707079846T Offline
    Алла Шевченко-Рудик
    wrote on last edited by
    Особам, віком до 16 років | Генеральне консульство України у м.Едмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Подовження немає, лише новий. І новий і старий діють одночасно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Теоретично це можливо. На сайті про таку можливість пише. Як воно насправді - не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Ми на днях питали про таку ситуацію в паспортному, то сказали що можна відправити в Канаду, це в звичайному паспортному столі - правда як на справді ця процедура працює не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Якщо фото і дані ще якось можна то Відбитки онлайн не здати, нажаль. Поки в Канаді не відкриють ДП Документ тут і надалі буде бардак
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Більшість хто прдався до листопада 2023 рухаються....хто після листопала 2023 взагалі без аір, у вам швидко але такі випадки були, хто подавалися в жовтні вже в травні був апрув фінал....писав тут хлопець...але зараз перший аіп чекають вже 8-9місяців і більше....вам неймовірно пощастило....
    1 Reply Last reply
    0
  • t560944557T Offline
    t560944557T Offline
    Elizabeth
    wrote on last edited by
    Якби можна було онлайн замовити новий паспорт і не їхати в Україну було б супер🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Так, є. Будь ласка напишіть у вітку з паспортами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t938971340T Offline
    t938971340T Offline
    vladyslav
    wrote on last edited by
    Треба довго тримати біля чіпа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Велл
    wrote on last edited by
    дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    У відео в закріплених є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t414711206T Offline
    t414711206T Offline
    Pavlo Moroz 🇺🇦
    wrote on last edited by
    А де подавати заявку на новий WP? Там де ми робили в перший раз portal-portail.apps.cic.gc.ca чи onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca ? В чому їх різниця?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1474520620T Offline
    t1474520620T Offline
    Andrukh Anna
    wrote on last edited by
    Як "онлайн замовити паспорт"? Особисто людина має подати документи, там же зробити фото на той паспорт. В Ураїні чи в іншій європейській країні швидше записуються та виготовляють той паспорт на протязі тижня + 10 днів. Якщо я правильно зрозуміла тут обговорюється саме отримання вже готового паспорту вже в Канаді, оформивши доставку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Перечитав повідомлення в гілці. Позитивно і гарно. Тому будемо чекати і на наші з вами позитивні новини ))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t559056978T Offline
    t559056978T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Прийшла виплата для сімей з низьким доходом. Питання полягає в тому чому вона прийшла якщо я ні на що не подавався і що з цим робити? В 2022 році я не був в Канаді тому і дохід був меньше. В 2023 дохід сімї сильно перевищує ту зазначену планку в 12т. Взагалі н ерозімвю чому вони ним намагаються допомогти за тей період коли я не був в Канаді ¿. Також мій бухгалтер сказала що карбон виплати отримувати буду тільки я як головний аплікант, а вони прийшли і мені і дівчині іще й різні. Мій бухгалтер у відпустці і мабуть на довго. Дякую за відповіді
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags