PR CUAET
-
Дякую, ви мали на увазі Staples?
-
Добрий вечір. Нагадайте будь ласка як відписати на еліджибилиті лист про фінансові доходи якщо подалися безробітні батьки? 1) Надамо довідки з України про пенсійні надходження 2) Стейтмент з банку про рух коштів на дебіт екаунті (спеціально батькам закидала щомісяця гроші по трошки) 3) Лист що безробітні в канаді, живуть в доньки і донька всім забезпечує Питання - чи треба добавити мені (доньці) мої пейстаби?
-
Доброго вечора. Чи правда,що умови використання карти Health smile змінили?
-
Мені так знайомі казали. Вони їхали у відпустку, робили паспорт дитині.
-
Терміновий паспорт 7 днів. Можете додати зворотній квиток на літак, щоб точно виготовили вчасно.
-
Подскажите, засабмитил документы на child benefits, в трекере ничего не появилось спустя неделю, это окей или что-то не так?
-
Два роки тому (травень) моя мама робила терміновий паспорт. Чекала вона до кінця червня місяця. Тоді були затримки з паспортами. Потім вона написала заяву в міністерство, надіслала сканкопію заяви. Паспорт зробили за два дні.
-
Добрый вечер. Подскажите, кто подавался с Квебека на сертификат CAQ, чтоб получить Стади пермит. При оформлении файла запрашивает ежегодную сумму оплаты за обучение. Я только начала обучение и еще пока ничего не платила. Скажите пожалуйста мне стоит обратиться в вуз по этому поводу или можно указать просто 0? Спасибо!
-
так ми сьогодні помітили що вони надсилають новий формат листа. якщо розшифрувати то це - Humanitarian and compassionate Canada або щось подібне