PR CUAET
-
Буде швидше, але чекати треба. Коли відкриють і перевірять, з'явитися в трекері.
-
Подовжити перміт і страховку
-
Це ОК. На розгляд 11 тижнів.
-
Що робити, якщо вагітна, а в Квебеку видали страховку здоров’я до кінця лютого 2025( пологи після) ?
-
Добрий вечір, підкажіть будь-ласка, а чи хтось пробував робити закордонний паспорт через ДП Документ в Європі? Скільки зайняло по часу і чи є сенс туди летіти робити, якщо тут не виходить зловити слот, а судячи з того, що роблять паспорт 4-6 місяців у Канаді то можна просто не встигнути зробити до подачі на продовження ворк перміту до 31 березня 2025 року
-
Можна продовжити зараз чи під квнець картки?
-
Я не знаю як працює в Квебеці В моїй провінції бажано за місяць до кінця
-
Ми переїхали з Британської Колумбії в Нову Скошу. Так, Welder - це дуже затребувана професія в Новій Скоші. Зверніть увагу на програму Critical Construction Worker. Ваша професія є серед затребуваних. Якщо є 1 рік досвіду - ваш роботодавець зможе вас одразу подати на пр. Ось тут можете переглянути ще програми міграційні. Офіційний сайт : liveinnovascotia.com/ А ще дуже раджу взяти консультацію з міграційним консультантом щоб підібрати програму, уточнити всі нюанси.
-
Дякую 👋 А як вам клімат , ціни на житло і продукти ?
-
Я чув що там мало шансів отримати пр , в Альберті теж , дуже багато людей подається ( А скільки часу треба щоб отримати пр в вашій провінції?
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи хтось продовжував довідку з України? Я її отримала, закінчується вона 29 вересня, а 30 вона нам може знадобитися, з Канади не виїжджали. Чи можна її якось продовжити? Чи це заново потрібно замовляти? Дії не має, замовляли в посольстві в Едмонтоні.
-
Це звісно залежить від програми. В НС дуже багато шляхів для міграції порівняно з іншими провінціями. Усе по різному. Але Аір - це досить швидка програма. А от на рахунок номінації ніхто не може сказати точно ск часу займе. Але так як вп тепер можна продовжити на +3 роки всім українцям то це не повинна бути дуже проблема.