PR CUAET
-
Подскажите во сколько по Альберте завтра ловить слот Оттаве и Торонто ?
-
У нас з чоловіком віза до жовтня 2025, ворк перміт до вересня 2026,паспорт до 2028.Виготовили новий загранпаспорт.При подачі на воркперміт до 31.03.24 нам потрібно вказувати старий чи новий паспорт?Наступним кроком ще ж потрібно оформити візу.На момент подачі на воркперміт потрібно бути в Канаді.Ми зараз в Україні ще не закриті всі питання.Якщо можете роз'ясніть як краще зробити.Завчасно дякую
-
Вітання всім! Виникло питання: чи перевозив хтось власні речі з Європи до Канади (не валізи з собою в літаку, а інші речи для власного користування, інструменти для роботи і т.д.). Вага приблизно 100+/- кг, і я так рахувала, що звичайними посилками виходить занадто дорого та й не все можна в посилці переслати, напевно... Скажіть, будь ласка, де можна знайти таку інформацію (про вантажоперевезення)?
-
Різні люди робили акценти на різному, бо з різними людьми різні стосунки, різні ситуації. Вам треба показати соціальні зв'язки з Канадою, Вашу адаптацію. Ось про це люди і писали, в залежності від того, що ми разом робимо, як спілкуємося.
-
Клімат суперський: літо не спекотне, тобто ходиш у футболці й тобі спекотно, бо сонце дуже сильне, але це не наші +35; зима не холодна: +5...-5, є сніг, багато сонця, є й холодні дні, звісно, було й -30 пару днів; осінь дуже довга й нереальна красива, я тільки тут зрозуміла, як можна любити осінь; а от весна не дуже. Я бы сказала, клімат тут такий, як був в Україні мого дитинства. Із неприємного - вітер майже завжди. Ціни дуже високі, через високі податки. Ну в на житло ціни великі, тому що зараз людей більше, ніж житла.
-
Ми по номінації. Розраховуйте на як мінімум 1-1.5 роки з моменту подачі(може навіть 2). Але це все лотерея справді. Деякі за місяці все отримують.
-
Я сліпота) Вибачаюсь 😄
-
Ви забули про вітер 🥲 Беріть куртку зимову яка не пропускає вітру бо зимою капець) Не забули) то я не дочитала)
-
Не можу зайти на сайт зараз, постiйно помилка.В когось ще виникла така проблема ,чи тiльки в мене?
-
Дякую
-
Добрый день ! Открытый набор на бесплатный государственный тренинг правил безопасности в строительстве: 🗓️Дата : 30.08.2024 ⌚️09:00 📍 Адрес: 2275 Lake Shore Blvd W Toronto Ontario M8V 3Y3 Сертификаты , которые вы получите : 1. Working at Heights. 2. WHMIS2015. 3. Worker H&S Awareness in 4 Steps. 4. Worker H&S Awareness for Construction. 5. Workplace Violence & Harassment for Employees. 6. AODA. 7. How to Install Drywall. 8. How to Plaster a Wall. 9. How to Paint the Interior of a House. 10. How to Install a Drop Ceiling. 11. How to Install Tile. 12. How to Install Flooring. Также после закрытия тренинга предоставляем ваучер на $180, по которому вы сможете забрать сапоги или униформу для работ на строительстве. Все желающие - пишите в мессенджер.
-
Доброго дня, часто бачу що приходять листи про можливість переносу дати інтерв’ю, цікавить статистика та вірогідність)
-
Міст - це ж в Україні? Я, зараз в Європі (Люксембург)