PR CUAET
-
Я по этой же инструкции свою заявку прилинковала, но не находился ни одни мой депендант. Вчера пришла последняя карточка, без запросов и звонков - первые 4 были напечатаны 26 июня, последняя напечатана 9 августа
-
Дополнение. 20.08.24 паспорт вернулся. Виза W1, срок до конца WP. Итого 11.07-20.08 заняла вклейка новой. По деньгам 100$ за заявку 43$ конверты (туда-обратно).
-
Моя подруга написала в листі, що я дуже люблю допомагати іншим, особливо літнім людям, одній моїй знайомій на роботі написали, що вона дуже чесна людина, бо, коли знайшла в машині, яку мила гроші, десь 400 доларів, то зразу повідомила про це і не взяла собі.)
-
Paysend пише що платіж не пройшов. Wise пише призупинено. Хоч ще місяць тому кидала з цих двох додатків.
-
попробуйте с wise на карту мастеркард, на visa 12 числа кажется прекратили пересылать. на МС у меня получилось приватовскую
-
Якщо не прикріпляти, то додавайте попередню з посиланням на полісі, по якому зараховують ту, що здана протягом останніх 5 років. Також зверніть увагу, шт в eligibility вони просять стандартний список документів. Навіть, тих, які вже подані але лист ігнорувати не можна. Просто тезисно відповідати по кожному документу. Ми так робили
-
Оновлення: Подача на WP 6 лютого 2024. Отримали 19 серпня 2024. Сімейна заявка, чекали більше 6 місяців.
-
Когда был у вас eCoPR?
-
Привіт! Може хтось знає, що зробити ІПН онлайн?