PR CUAET
-
попробуйте с wise на карту мастеркард, на visa 12 числа кажется прекратили пересылать. на МС у меня получилось приватовскую
-
Якщо не прикріпляти, то додавайте попередню з посиланням на полісі, по якому зараховують ту, що здана протягом останніх 5 років. Також зверніть увагу, шт в eligibility вони просять стандартний список документів. Навіть, тих, які вже подані але лист ігнорувати не можна. Просто тезисно відповідати по кожному документу. Ми так робили
-
Оновлення: Подача на WP 6 лютого 2024. Отримали 19 серпня 2024. Сімейна заявка, чекали більше 6 місяців.
-
Когда был у вас eCoPR?
-
Привіт! Може хтось знає, що зробити ІПН онлайн?
-
Медицину видно в личном кабинете.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Теж питання про медицину. Де може бути резутат моєї медицини ( в якій особистій справі отображається?) Подача 14.11 Биометрія і AOR у січні Вчора, 19.08 eligibility і дозапит медицини чоловіку( в Україні). Я в Канаді з 2022. Медицину здавала, алє не знаю, чи сам офіцер то бачить?
-
Коли ви подали заявку?
-
Ми допоможемо
-
Всім привіт. В мене виникла проблема. Я сьогодні зателефонувала в IRCC з приводу аплікації на PR для моєї мами і вони не змогли її знайти в системі😱. Чи була у когось така проблема, що ви робили і як вирішилась ситуація? Мені сказали чекати місяць, якщо IRCC нічого не надішле, то знову їм телефонувати. Буду вдячна за відповіді.