PR CUAET
-
Ви основний аплікант, діти ваші депенденти Сестра просто ваш родич)
-
Всім привіт ! Підкажіть , пліз , емігр. консультанта м. Вінніпег , може хтось подавася і маєте досвід .
-
Добрый день. Такая ситуация, у меня с детьми есть визы, по CUAET получила, сестра в Канаде ждёт пластик уже. Хочет меня "присоединить". В чате прочла, что только основной апликант обязан в это время находиться в Канаде. Основной это кто ? Сестра, как приглашающий или я? Без детей? Спасибо.
-
Доброго дня. Скажіть , будь ласка, чи можна подавати аплікацію на програму u4u з подвійним громадянством ( укр та пол), якщо перебував на території України до початку війни? Дякую Вам за відповідь
-
если вы ставили галочку,что хотите работать, то POE letter приходило на емейл. ищите письмо от [email protected]
-
Ви не переїздили, не змінювали адресу?
-
Ну звісно, саме від IRCC
-
Подскажите какой % с 999.99 и второй вопрос в какой валюте , можно передать с Украины канадские доллары и в Виннипеге получить оные ???
-
Ворк перміт доставлено фізично на пошту. Одобрили в серпні і десь через тиждень вже на руках.
-
Хто зустрічав таку ситуацію в Канаді коли по прийнятті на роботу проходив back check і представлені з мого боку всі підтверджуючі документи з попереднього місця роботи в Україні: виписка з податкової , запис в трудовій + скан контракту а їм того мало бо відітілі в трудовій не на кожній сторінці написано моє імʼя. Дурдом просто. Кажуть шо їм треба employment verification letter з попередньоі компанії де я працювала а від них дочекатися відповіді це треба пару місяців чекати а треба вже……
-
Я не думаю, що у них є прямо якийсь процес пошуку втрачених заявок, для цього потрібно робити офіційні запити з нашої сторони а їм підключати іт відділ, а так як немає офіційного запиту а лише - зателефонуйте нам через місяць, то вони трубку поклали і забули. Тому тут саме потрібно обговорювати варіант з офіційним запитом, строками відповіді на цей запит і що робити далі, а часу залишилося дуже мало