PR CUAET
-
Ви основний аплікант, діти ваші депенденти Сестра просто ваш родич)
-
Всім привіт ! Підкажіть , пліз , емігр. консультанта м. Вінніпег , може хтось подавася і маєте досвід .
-
Добрый день. Такая ситуация, у меня с детьми есть визы, по CUAET получила, сестра в Канаде ждёт пластик уже. Хочет меня "присоединить". В чате прочла, что только основной апликант обязан в это время находиться в Канаде. Основной это кто ? Сестра, как приглашающий или я? Без детей? Спасибо.
-
Доброго дня. Скажіть , будь ласка, чи можна подавати аплікацію на програму u4u з подвійним громадянством ( укр та пол), якщо перебував на території України до початку війни? Дякую Вам за відповідь
-
если вы ставили галочку,что хотите работать, то POE letter приходило на емейл. ищите письмо от [email protected]
-
Ви не переїздили, не змінювали адресу?
-
Ну звісно, саме від IRCC
-
Подскажите какой % с 999.99 и второй вопрос в какой валюте , можно передать с Украины канадские доллары и в Виннипеге получить оные ???
-
Ворк перміт доставлено фізично на пошту. Одобрили в серпні і десь через тиждень вже на руках.
-
Хто зустрічав таку ситуацію в Канаді коли по прийнятті на роботу проходив back check і представлені з мого боку всі підтверджуючі документи з попереднього місця роботи в Україні: виписка з податкової , запис в трудовій + скан контракту а їм того мало бо відітілі в трудовій не на кожній сторінці написано моє імʼя. Дурдом просто. Кажуть шо їм треба employment verification letter з попередньоі компанії де я працювала а від них дочекатися відповіді це треба пару місяців чекати а треба вже……
-
Я не думаю, що у них є прямо якийсь процес пошуку втрачених заявок, для цього потрібно робити офіційні запити з нашої сторони а їм підключати іт відділ, а так як немає офіційного запиту а лише - зателефонуйте нам через місяць, то вони трубку поклали і забули. Тому тут саме потрібно обговорювати варіант з офіційним запитом, строками відповіді на цей запит і що робити далі, а часу залишилося дуже мало
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка, чому немає активної форми для подачі доків? Чи де потрібно її заповнювати на Тех Пас? Пишуть, що Tge accelerated Trch Pathway application target has been met