PR CUAET
-
если вы ставили галочку,что хотите работать, то POE letter приходило на емейл. ищите письмо от donotreply@cic.gc.ca
-
Ви не переїздили, не змінювали адресу?
-
Вказала правильну адресу в аплікейшн, досі нічого не прийшло 🙁
-
Доброго дня. Де взяти лист повідомити для дозволу на роботу в Канаді? Подавалися ще на самому початку тому у нас візитор
-
Ну звісно, саме від IRCC
-
Вам висилають на вашу поштову адресу, яку Ви вказали в application. Я отримав work permit через тиждень пiсля схвалення в мою скриньку в моему будинку, а не в поштовому вiддiленнi Роst Canada.
-
Подскажите какой % с 999.99 и второй вопрос в какой валюте , можно передать с Украины канадские доллары и в Виннипеге получить оные ???
-
Все говорят про инфу в закрепах про то когда и где ловить слоты, а я хоть ты лопни, не вижу этой инфы :( Народ: кому не трудно, поделитесь \ закрепите инфу по слотам раз и навсегда. В какие недели\дни часы это происходит?
-
Ворк перміт доставлено фізично на пошту. Одобрили в серпні і десь через тиждень вже на руках.
-
Доброго дня. Де взяти лист повідомити для дозволу на роботу в Канаді? Подавалися ще на самому початку тому у нас візитор
-
Хто зустрічав таку ситуацію в Канаді коли по прийнятті на роботу проходив back check і представлені з мого боку всі підтверджуючі документи з попереднього місця роботи в Україні: виписка з податкової , запис в трудовій + скан контракту а їм того мало бо відітілі в трудовій не на кожній сторінці написано моє імʼя. Дурдом просто. Кажуть шо їм треба employment verification letter з попередньоі компанії де я працювала а від них дочекатися відповіді це треба пару місяців чекати а треба вже……
-
Я не думаю, що у них є прямо якийсь процес пошуку втрачених заявок, для цього потрібно робити офіційні запити з нашої сторони а їм підключати іт відділ, а так як немає офіційного запиту а лише - зателефонуйте нам через місяць, то вони трубку поклали і забули. Тому тут саме потрібно обговорювати варіант з офіційним запитом, строками відповіді на цей запит і що робити далі, а часу залишилося дуже мало
-
А нет нашла, спасибо вам)
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка, чому немає активної форми для подачі доків? Чи де потрібно її заповнювати на Тех Пас? Пишуть, що Tge accelerated Trch Pathway application target has been met
-
Підкажіть на який номер ви телефонуєте щодо до аплікації на пр. Дякую
-
Ні. Плюс щоб бути впевненою - на листі, який прийшов з підтвердженням, що WP одобрено теж вказані моє ім'я, адреса - на ту ж адресу вони і мали б прислати його?
-
Дякую💐
-
Ставила есть анкета заполнение и там стоят, но письма такого с разрешением нету. Возможно можно его запросить у них?
-
Скоріш за все зараз неможливо податись на тек пасвей
-
Треба обов'язково задзвонити до IRCC at 1-888-242-2100. Вибираете опцiю work permit, вiдповiдаете автомату на всi питання: client ID number, DOB, file-application number та iншi, i пicля цього вас з'еднають с офiцером IRCC.
12 Jan 2024, 17:45
238656/432443
3 minutes ago