PR CUAET
-
Грудень наче ще весь 07 місяць рухався недорухався. Я гадала що серпень буде вже січень
-
А есть ли такие люди которые недавно заезжали? Есть к вам вопрос
-
Є люди які чекають аор з листопада і грудня, наші заявки тупо пропустили і пішли далі 🤷
-
Зарошували повторно довідки про несудимість чи ви їх одразу не додали ?
-
А есть ли такие люди которые недавно заезжали? Есть к вам вопрос
-
Дозвонитись дуже тяжко, але можливо. Менi вдалося. Краще дзвонити у середу або четверг, але не з самого рання.
-
Січень чекає вже майже 8 місяців без єдиних здвигів..
-
Що мається на увазі під "тільки ВП"? Ви про українців по CUAET говорите чи абстракту ситуацію, якщо тільки WP?
-
Хтось подавався по цій програмі в зв'язку із здоров'ям?
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, якщо мама подавалась на Cuaet (в 2023) і в її візі написано 'worker', але вона не приїхала за ворк пермітом. І зараз вона хоче приїхати, як просто турист, що робити в даному випадку? Чи можна заїхати в Канаду по ʼworker visaʼ, як турист? Дякую
-
Дякую ☺️
-
який тоді сенс з того gckey чи трекеру, якщо там немає ніякої актуальної інформації чи то я щось не розумію? вибачте за ниття, вже нерви здають😂
-
Пiсля розмови наживо Ви отримаете стандартну вiдповiдь прямо в ваше application, а не в email. Пiсля подачi листа через Webform отримаете вiдповiдь лише через 10 днiв на email.
-
Питання стало, не просто так, є країни які я вже згадати точно не можу( типу Египет, з недуже зрозумілими печатками), але вони не критичні (+-1-3 на середне перебування 10-14 днів), а є де більше 5 місяців, але без штампів у паспорті, то базу вони бачить і тут в днях можу помилитися. Забігаючи на перед, не можу ідентифікувати по фотографіям, бо носії не збереглися.
-
🤷♀️так то вийняток якийсь а не загальна картина… Грудень зараз якраз розглядають… як тут пишуть
-
Який січень коди зараз грудню аор дають. Слідкуйте за чергою. Зараз дуже швидко дають аор. У серпні максімальні темпи розгляду за весь час роботи програми.
-
У вас є куает тревел хісторі. Чому не повторити її та додати нові трипи?
-
можно. виза это всего лишь виза.
-
Підкажіть, це ви в Литві були ще до Канади чи вже після переїзду сюди?
-
Я чула, що вони не в курсі що таке трудова книжка і що з нею робити, а ось що контракт не підійшов це дивно. А взагалі так, всі хочуть бачити саме reference/employment verification letter. Для того щоб не чекати довго, напишіть самі цього листа та відправте на підпис роботодавцю.
12 Jan 2024, 17:45
238691/427602
2 minutes ago