PR CUAET
-
Доброго дня.Не бачу інформації на сайті у фейзбуці,чи будуть відкриті сьогодні слоти у Едмонтоні?
-
Если нужно помочь проходить интервью в консульстве США 🇺🇸, то пишите..
-
Дякую сказали що контракт не прийнятний але може бути тільки як додаток до ще якогось документу тільки так. З попереднім роботодавцем проблема в тому що там цілий hr відділ але які дуже довго відписують🥲
-
Скажімо так, це не та інформація на яку там треба звертати увагу. Дивіться на апдейти по медицині, pre arrival letter, дата на final decision. Також показовий момент якщо бекграунд змінюється на in progress в трекері сповіщення про це. Знак не дуже добрий - означає що почалася поглиблена перевірка і доведеться почекати.
-
Це запит від IRCC, а не мій особистий
-
Я розумію, що це виглядає як очевидні речі, але є нюанси які треба враховувати. Я нажаль, не пам’ятаю, що я вказувала конкретно в заявці на cuaet, бо заповнювала на стресі( тільки виїхали), думаю як і багато інших людей,і теж з памʼяті, до того без інформації зі старого паспорту і фото( нічого з собою не було). А тепер як і багатьом, треба пригадувати ретельно, а воно не все в голові втрималося. Свій кабінет з cuaet, як відновити не знаю, бо реєструвала через нього свого малолітнього сина, з Канади на подовження Visitor Records. Якось так виходить і для офіцера, виправдання, що не пам’ятаю чи на стресі, мабуть не вагоме виправдання.
-
Співчуваю(( я своїх (4 компанії за 10 років) вимучила ще на етапі чекання на візу в Україні. Знаю як це не просто.
-
Пробуйте відновити свій кабінет, там потрібно пошту знати через яку реєстрація була. Ми відновлювали, я відкривала відео по створенню заявки для cuaet, і робила перші кроки, поки пошту не вводиш, потім пошту і ставила що забула пароль, так і відновили
-
Ловіть кожен вівторок з 18:00 до 18:30 Починайте краще трішки раніше Я слот зловила в той вівторок, коли не мали виставляти 😉
-
Я на свою пошту реєструвала сина на продовження візітор рекордс,вже з Канади, бо в нього по строку дії паспорту був короткий термін. І тепер, як я воджу свою пошту, то відновити пароль можна до його кабінету і я не маю уявлення як далі в цій ситуації діяти. Тільки максимально згадати, що по поїздкам, або приблизно писати, а там можна і на «приховання даних» попасти
-
В середу 21.08 в ранці їду з Калгарі до Едмонтона на грузовому бусі, є 1 пасажирське місце. В обід їду назад до Калгарі (пустий бус) кому треба якісь передачі чи вантаж набирайте чи пишіть. 5879682050
-
Може.
-
Я ще чекаю свою дату в грудні. І ще в липні, по моїм розрахункам, десь на прикинці наступного тижня сподіваюся на сповіщення про АОР. Так що Ви з січнем щось занадто впевнено рахували))