PR CUAET
-
Я на свою пошту реєструвала сина на продовження візітор рекордс,вже з Канади, бо в нього по строку дії паспорту був короткий термін. І тепер, як я воджу свою пошту, то відновити пароль можна до його кабінету і я не маю уявлення як далі в цій ситуації діяти. Тільки максимально згадати, що по поїздкам, або приблизно писати, а там можна і на «приховання даних» попасти
-
В середу 21.08 в ранці їду з Калгарі до Едмонтона на грузовому бусі, є 1 пасажирське місце. В обід їду назад до Калгарі (пустий бус) кому треба якісь передачі чи вантаж набирайте чи пишіть. 5879682050
-
Може.
-
Я ще чекаю свою дату в грудні. І ще в липні, по моїм розрахункам, десь на прикинці наступного тижня сподіваюся на сповіщення про АОР. Так що Ви з січнем щось занадто впевнено рахували))
-
В середу 21.08 в ранці їду з Калгарі до Едмонтона на грузовому бусі, є 1 пасажирське місце. В обід їду назад до Калгарі (пустий бус) кому треба якісь передачі чи вантаж набирайте чи пишіть. 5879682050
-
Може комусь із Калгарі потрібно буде в посольство їхати
-
Прям як з ворк пермітом, коли ворк перміти роздавали тим хто подався в червні, а тих хто подався в січні і на початку березня тупо пропустили.
-
Якщо батьки живі і не позбавлені батьківських прав, то в гуманітарній програмі я не бачила опції для такого депенданта.